Βοζνιάκι-Οσάκα στον τελικό του Τόκιο

Η Κάρολιν Βοζνιάκι εκθρόνισε την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα στο Τόκιο και πέρασε σε τελικό του tour για πρώτη φορά μετά από 17 μήνες!

Η πρώην Νο.1 τενίστρια στον κόσμο έκανε την ανατροπή κόντρα στην 27χρονη Πολωνή (Νο.4), πήρε τη νίκη με 4-6, 7-5, 6-4 σε 2 ώρες και 50 λεπτά και θα διεκδικήσει αύριο τον 24ο τίτλο στην καριέρα της.

Η φετινή σεζόν ήταν εφιάλτης για την Κάρο, που αυτή τη στιγμή είναι στο Νο.28 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως η 26χρονη από τη Δανία δείχνει αναγεννημένη τον τελευταίο

καιρό και μπορεί να κλείσει τη χρονιά με... γλυκιά γεύση.

Ήδη, πάντως, χτυπάει την πόρτα του Top 20 με την πορεία της στο Pan Pacific Open...

Δεν θα έχει, πάντως, και πολύ εύκολο έργο στον τελικό της Premier διοργάνωσης, αφού θα βρει απέναντί της τη «γηπεδούχο» Ναόμι Οσάκα (No.66), ένα από τα νέα αστέρια του παγκοσμίου τένις!

Η 18χρονη τενίστρια, όχι η... κλασική Γιαπωνέζα στην εμφάνιση, λύγισε με 1-6, 6-3, 6-2 την Ελίνα Σβιτολίνα (Νο.20) και προκρίθηκε στον πρώτο της τελικό.

Η εκπληκτική Ναόμι θα κάνει την παρθενική είσοδό της στο Top 50, ενώ αν κατακτήσει το τρόπαιο θα μπει στο Top 40. Θα είναι έκπληξη αν αυτό το κορίτσι δεν φτάσει πολύ ψηλά...

Keywords
Τυχαία Θέματα