Ανακαινίστηκε το Azia Resort & Spa

Το πολυβραβευμένο από διεθνείς οργανισμούς Azia Resort &Spa έχει τώρα ανακαινιστεί και αναδιοργανωθεί ώστε να προσφέρει μια απίστευτη εμπειρία στους επισκέπτες του.

Τα δωμάτια έχουν ανακαινιστεί με φυσικά υλικά όπως ξύλο ελιάς, λινά υφάσματα, κορμούς κυπαρισσιού σε φυσική μορφή, σχοινί και πέτρα και έχουν σχεδιαστεί ώστε αν είναι μοναδικά και παιγνιδιάρικα. Συνδυάζουν το φως και τη φρεσκάδα της μεσογείου με την υφή των διαφόρων υλικών για μια ξεκούραστη και διαφορετική εμπειρία.

Με

επιλογή θεματικών μπουφέ και άλλων γαστρονομικών εμπειριών με à la carte στα εστιατόρια του: OKU για ασιατική κουζίνα κοντά στη θάλασσα, Μεζέ Κυπριακό στο Palm Island πάνω στην πισίνα, Assari Shibuya δείπνο στο Cipro, Μεσογειακό à la carte, Flambé και πολλά άλλα.

Έχουν προστεθεί επίσης πολλές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες που συμπεριλαμβάνουν: Ακαδημία επαγγελματικής ταινίας (Film Academy), Zumba, Τοξοβολία, Tai Chi, ‘Walk on Water’ κύλινδρος, Air Hockey, γυμναστική και μεγάλη επιλογή παιγνιδιών.

Τα Clubs περιλαμβάνουν πρόγραμμα ξεχωριστό για όλες τις ηλικίες και τα βρέφη κάτω των 2 ½ χρονών έχουν το δικό τους χώρο με επαγγελματικά καταρτισμένο προσωπικό στη βρεφοκομία. Οι έφηβοι έχουν το δικό τους πρόγραμμα και Club area. Και το βράδυ όλες οι ηλικίες έχουν τα δικά τους προγράμματα ψυχαγωγίας, οι ενήλικες έχουν επιλογή χώρων με shows ή πιο απαλή μουσική.

Και όλα αυτά μέσα στους εκτενείς τροπικούς κήπους πάνω στη θάλασσα και την υπέροχη θέα του κόλπου της Πάφου που ήταν πάντα το σήμα κατατεθέν του ΑΖΙΑ. Και κάθε μέρα τελειώνει φυσικά με ένα από τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα της Κύπρου που αποθανατίζονται από χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Τα πολλά διεθνή βραβεία και ο έπαινος από τον διεθνή τύπο (δέστε την ιστοσελίδα www.aziaresort.com για περισσότερες λεπτομέρειες) δεν μας έχουν εφησυχάσει αλλά αντίθετα μας ωθούν να συνεχίσουμε να δημιουργούμε όλο και πιο μοναδικές διακοπές.

Keywords
Τυχαία Θέματα