"Τίποτα επίσημο για Μάκη Παπαϊωάννου" (ηχητικό)

Για το κεφάλαιο Μάκης Παπαϊωάννου, για τον Κονσιεσάο, τον Βεσελόφσκι αλλά και την φροντίδα του σταδίου "Αμμόχωστος" μίλησε στο Ράδιο Πρώτο από πλευράς Νέας Σαλαμίνας ο Μιχάλης Μελεμενής.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Μελεμενή στο Ράδιο Πρώτο:

Έχουμε στόχο και θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στο δεύτερο όμιλο. Συνεχίσαμε εκεί που είχαμε μείνει με τον Εθνικό Άχνας και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια. Είναι σημαντικό και το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ που θα πάρουμε αν τερματίσουμε πρώτοι. Είναι μεγάλο κίνητρο, η διαδικασία είναι τέτοια που παίκτες και προπονητής είναι σε εγρήγορση. Είναι έμπειρος

και δεν περιμένει από εμάς να του πούμε ότι είναι καλός ή όχι. Θα γίνει αξιολόγηση στο τέλος. Αυτή τη στιγμή εκκρεμεί του Βεσελόφσκι, κανένας άλλος δεν έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης. Οι υπόλοιποι είναι σε αναμονή, πέραν του Γκράσι φυσικά που ανανέωσε. Πρέπει να αντιληφθούμε και τη διοικητική αστάθεια της ομάδας. Δεν γνωρίζουμε αν θα μείνει το υπάρχον ΔΣ. Δεν θα παγοποιηθούν ποδοσφαιρικά θέματα, αν καθυστέρηση η διοικητική αστάθεια. Βάση οικονομικών δεδομένων θα δει και ο Μάκης Παπαιωάννου πως θα προχωρήσει.

Κεφάλαιο Μάκης Παπαιωάννου: Δεσμεύεται με τη Νέα Σαλαμίνα και τη νέα χρονιά. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο από άλλη ομάδα ούτε στον ίδιο, ούτε στο σωματείο. Αυτή τη στιγμή δεν τον ενδιαφέρει, δεν έχει αλλάξει κάτι στο μυαλό του από αυτό που κάνει. Στο πλάνο τριετίας, έχει δώσει αρκετά δείγματα γραφής. Είναι από τους λίγους Κύπριους που εκτελεί αυτά τα καθήκοντα σε σημαντικό βαθμό. Η Νέα Σαλαμίνα είναι αρκετά ευχαριστημένο από το έργο του Μάκη.

Για τον Κονσεισάο: Είναι έμπειρος προπονητής, έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες, αυτό που εξαρτάται είναι κατά πόσο θα μπορέσει να διαχειριστεί και στις κακές ημέρες την ομάδα. Αυτό που έχω δει και μου έχει κάνει εντύπωση είναι ο τρόπος που δουλεύει.

Για το γήπεδο: Έχουν κατατεθεί όλα τα έγγραφα στον ΚΟΑ, είμαστε σε αναμονή για το τελικό οκ για να ξεκινήσουμε τις εργασίες. Το στάδιο "Αμμόχωστος" εδώ και 15 χρόνια δεν έχει γίνει κάποια δουλειά, φιλοξενούνται πολλές ομάδες, είναι κρίμα, χρειάζεται και την ανάλογη φροντίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα