"Συνάντηση στην "Grand Place" στις 18:00"

Ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα στο Στάδιο «Constant Vanden Stock» για τις παρακάτω σημαντικές πληροφορίες:

- Έχει καθοριστεί σημείο συνάντησης η πλατεία "Grand Place" στις 18:00.

- Τους οπαδούς θα συνοδεύσει η αστυνομία από την πλατεία στον σταθμό του μετρό. Οι οπαδοί δεν χρειάζεται να αγοράσουν εισιτήριο για το μετρό.

- Θα υπάρχει ειδικός συρμός

για τους οπαδούς, που θα αναχωρήσει στις 19:00 με προορισμό το στάδιο. Ο συρμός θα κατευθυνθεί απευθείας στο στάδιο χωρίς στάσεις σε ενδιάμεσους σταθμούς.

- Οι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη νότια κερκίδα στους τομείς S5-S6 (κάτω διάζωμα) και S14-S15-S16-S17 (πάνω διάζωμα).

- Η είσοδος που θα χρησιμοποιήσουν οι φίλαθλοι είναι η είσοδος 1. Εκ παραδρομής, αριθμός εισιτηρίων αναγράφουν την είσοδο 6. Η σωστή και μόνη είσοδος για τους φιλάθλους είναι η είσοδος 1.

- Η είσοδος για τους φιλάθλους θα ανοίξει στις 19:00.

- Σε περίπτωση που φίλαθλοι έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο σε άλλες θύρες, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο εάν φέρουν διακριτικά του ΑΠΟΕΛ.

- Παρακαλούμε τους φιλάθλους όπως είναι προσεκτικοί στη διακίνηση τους στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και όπως αποφύγουν να διακινηθούν έξω από τη βόρεια πλευρά του γηπέδου.

- Υπάρχουν 6 turnstiles στην είσοδο για τους φιλάθλους.

- Μετά την είσοδο στο στάδιο, θα γίνεται σωματικός έλεγχος για όλους τους φιλάθλους. Ο έλεγχος θα διενεργείται από την αστυνομία.

- Στο χώρο θα υπάρχουν και επιτηρητές του ΑΠΟΕΛ.

- Στο γήπεδο απαγορεύονται οι τσάντες και τα σακίδια. Υπάρχει ειδικός χώρος παραλαβής και φύλαξης τους και οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα παραλάβουν μετά το τέλος του αγώνα.

- Απαγορεύεται η μετακίνηση από τον προκαθορισμένο χώρο για τους φιλάθλους σε άλλη κερκίδα.

- Παρακαλούμε τους φιλάθλους όπως στηρίξουν δυναμικά την ομάδα, ταυτόχρονα όμως σεβόμενοι τους κανονισμούς του σταδίου.

- Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι θα πρέπει να παραμείνουν εντός του σταδίου για περίπου 15 λεπτά.

- Το κάπνισμα απαγορεύεται στις κερκίδες, όμως επιτρέπεται στους κοινόχρηστους χώρους πίσω από τις κερκίδες.

- Μετά το τέλος του αγώνα η αστυνομία θα συνοδεύσει, όσους οπαδούς θα κατευθυνθούν στον κέντρο της πόλης, στον σταθμό του μετρό. Και πάλι θα υπάρχει ειδικός συρμός για τους οπαδούς με προορισμό το κέντρο της πόλης.

- Λόγω των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων, η παρουσία του στρατού και της αστυνομίας είναι έντονη. Παρακαλούμε τους φιλάθλους όπως είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και έχουν μαζί τους τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα