"Παρακαλάμε να χάσουμε για να τελειώνουμε πιο νωρίς"

Για το θέμα που προέκυψε με την απόφαση της ΕΘΑ να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος της ομάδας της Έγκωμης Πανίκος Κωνσταντίνου.

Συνοπτικά τα όσα δήλωσε:

«Το Σωματείο μας διά μέσω επιστολής που κάναμε με το τέλος του πρωταθλήματος ζητήσαμε όπως γίνει μια συνάντηση όλων των Σωματείων για να τεθούν κάποια πράγματα χωρίς να γίνει μέχρι τώρα. Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται και για ποιο λόγο δεν έγινε μέχρι τώρα».

«Δεν είναι μόνο εμείς που δηλώσαμε πως μπορεί να μην αγωνιστούμε αφού και ο Απόλλωνας δεν έχει δηλώσει συμμετοχή

ενώ η Ε.Ν.Π. δείχνει διάθεση να αγωνιστεί».

«Τα Σωματεία φυτοζωούν. Δεν μπορώ να συνεχίσω να βρίσκομαι σε μια ομάδα η οποία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά. Δυστυχώς παρακαλούμε να χάσουμε ώστε να τελειώσουμε πιο νωρίς τις υποχρεώσεις μας και να είμαστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις μας. Περνάμε ένα μαρτύριο, κάθε διαιτησία στοιχίζει περίπου 800 ευρώ».

«Κόσμος δεν υπάρχει να στηρίξει το άθλημα, οι χορηγοί έχουν εξαφανιστεί, αντιμετωπίζουμε τεράστια. Πρέπει να βρεθεί μια λύση».

«Ξέρω ότι από πλευράς ΚΟΚ γίνονται κάποιες ενέργειες ώστε να μεγαλώσει η χορηγία προς το άθλημα. Το κυριότερο που πρέπει να γίνει είναι η μείωση των εξόδων και η αύξηση των εσόδων μέσω των τηλεοπτικών. Υπάρχουν πολλά που θέλουμε να πούμε σε μια τέτοια σύσκεψη όπως το θέμα των ξένων αφού υπάρχει τεράστιο χάσμα από τις ομάδες που έχουν την οικονομική δύναμη με τις υπόλοιπες ομάδες».

«Αύριο στις 5 έχουμε μια συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΚ και να δούμε κάποια πράγματα. Ελπίζω να έχουμε καλά νέα».

Keywords
Τυχαία Θέματα