"Ο πήχης ανεβαίνει τέτοιες ομάδες δεν έρχονται συχνά..."

Ως μια μεγάλη ευκαιρία αντιμετωπίζουν στην Ομόνοια την αναμέτρηση με την Γιαστρέμπσκι.

"Τέτοιες ομάδες δεν έρχονται ν' αγωνιστούν συχνά στην Κύπρο", δήλωσε ο Αχιλλέας Πετρακίδης στο Ράδιο Πρώτο για την αποψινή μεγάλη αναμέτρηση στο στάδιο "Ελευθερία" στις 20:00.

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Πετρακίδη:

"Είναι μία δύσκολη αποστολή, απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα που αγωνίζεται χρόνια στο θεσμό. Την έχουμε μελετήσει. Τέτοιες ομάδες δεν έρχονται ν' αγωνιστούν συχνά στην Κύπρο. Θα προσπαθήσουμε με τη σειρά μας να

πάρουμε ό, τι καλύτερο. Υπάρχει διαφορά στον αθλητισμό όμως ποτέ μην λες ποτέ. Προσωπικά εγώ και η ομάδα το αντιμετωπίζουμε σαν γιορτή το σημερινό παιχνίδι, η δυναμικότητα ανεβαίνει, θα δώσουμε τα πάντα. Με τον αποκλεισμό μας συνεχίζουμε στο CEV Cup εκεί όπου οι αντίπαλοι είναι πιο βατοί για εμάς. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να δει και μία ομάδα παγκόσμιου βεληνεκές.

Την τελευταία 5ετία έχει ξεκινήσει μεγάλη προσπάθεια στην Ομόνοια. Ο πήχης ανεβαίνει, χρόνο με το χρόνο θ' ανεβάζουμε επίπεδο. Είναι μεγάλο όνομα ο προπονητής μας, τα επιτεύγματα των προηγούμενων χρόνων και το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν έξτρα κίνητρο. Θα έρθει ο κόσμος απόψε, τους χρειαζόμαστε".

Keywords
Τυχαία Θέματα