Ξεκίνησε με προβλήματα ο ΑΟΚ Χανιά για το σπουδαίο ματς με τον Άρη Πετρούπολης

Με προβλήματα, αλλά και με εξαιρετική διάθεση για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΟΚ Χανιά για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη Πετρούπολης στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού (Κυριακή,17:00).

Ο “εορτάζων” Μιχάλης Σαράντης ταλαιπωρείται από ίωση (έπαιξε μάλιστα άρρωστος στη Λαμία) και δεν προπονήθηκε την Τρίτη, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και την Τετάρτη.

Στις προπονήσεις δεν συμμετέχει ο Μάρκος Κοντογιάννης, ενώ από την προπόνηση της Τρίτης απουσίαζε και ο Γιώργος Αλεξίου που πήγε

στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Τρίκαλα, μετά το ματς της Λαμίας. Ο Αλεξίου θα προπονηθεί κανονικά την Τετάρτη και θα μπει στα πλάνα για το ματς της Κυριακής.

Ο Θωμάς Αράπης ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Άρη Πετρούπολης. Υπενθυμίζεται ότι ήταν στην αποστολή στο παιχνίδι με τον Έσπερο Λαμίας, χωρίς ωστόσο να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, την Πέμπτη βραδινή, ενώ διπλή περιλαμβάνει και την Παρασκευή. Μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (στις 12:30) θα γίνουν δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τον Άρη Πετρούπολης την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα