"Ο Ματιέ προτάθηκε στον Ολυμπιακό"

Ο Ολυμπιακός ψάχνει σέντερ μπακ που θα κάνει τη διαφορά και τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/6), ο Γάλλος δημοσιογράφος Ρομέν Κολέ-Γκοντέν, έγραψε ότι ο Ζερεμί Ματιέ της Μπαρτσελόνα προτάθηκε στους Πειραιώτες.

Ο Μπέσνικ Χάσι αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ίσως και σήμερα (7/6) να υπάρξουν ανακοινώσεις με τον 46χρονο προπονητή, ο οποίος φέρεται να έχει ζητήσει από τη διοίκηση των Πειραιωτών τουλάχιστον πέντε

μετεγγραφές 11άδας εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Χάσι στις συζητήσεις που έχει κάνει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και κυρίως με τους Ουσίγιος και Βρέντζο, θέλει έναν στόπερ, ένα "6-8άρι, εξτρέμ, έναν αριστερό μπακ και έναν σέντερ φορ.

Για τη θέση του στόπερ, στόχος είναι να αποκτηθεί παίκτης ηγέτης, ο οποίος να έχει εμπειρία, παραστάσεις και να μπορεί να κάνει τη διαφορά. Με λίγα λόγια, έναν παίκτη επιπέδου Μέλμπεργκ. Τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/6), ο Γάλλος δημοσιογράφος Ρομέν Κολέ-Γκοντέν, ο οποίος εργάζεται για το γαλλικό Canal+ και το Eurosport, έγραψε στο twitter ότι ο Ζερεμί Ματιέ έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα