Έρχεται σκόνη - Οι θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες

Χαλαρή βαροβαθμίδα καλύπτει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι, 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι

λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατµόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 29 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Παρασκευή πιθανό να παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη στην ατµόσφαιρα.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο αναµένεται µικρή πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα