"Η μιζέρια και η κακομοιριά δεν αρμόζουν σε μεγάλες ομάδες"

μιζέρια και η κακομοιριά δεν αρμόζουν σε μεγάλες ομάδες όπως η Ομόνοια", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Αντρέας Δημητρίου, ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι η ομάδα δεν έχει άλλη επιλογή πρέπει να κοιτάξει μπροστά. Υπήρχε plan b σε περίπτωση που η ομάδα γνώριζε τον αποκλεισμό, δήλωσε από πλευράς Ομόνοιας ο Δημητρίου.

Οι δηλώσεις του Αντρέα Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Όσον αφορά την επόμενη μέρα ή να αρχίσουμε από το αγωνιστικό κομμάτι, συμπεράνουμε ότι η πρόκριση χάθηκε στις κλασικές ευκαιρίες που είχαμε

στον πρώτο αγώνα και στα λάθη του επαναληπτικού. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε για τα ευρωπαϊκά στον βαθμό που επέτρεπαν οι συνθήκες. Η πρόκριση για τον γ' προκριματικό γύρο δεν ήρθε. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την στεναχώρια του κόσμου. Για άλλη μία φορά δεν μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη".

μιζέρια και η κακομοιριά δεν αρμόζουν σε μεγάλες ομάδες όπως η Ομόνοια, δεν έχουμε άλλη επιλογή πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ξεκινήσαμε ένα νέο πρότζεκτ από τον Απρίλιο. Αυτή η διαδικασία είτε μας αρέσει είτε όχι προσμονή επιμονή και σταθερότητα. Νιώθουμε ότι είναι κρίμα και άδικο να συνδέεται η φετινή προσπάθεια με προηγούμενες χρονιές. Νέα αγωνιστική φιλοσοφία. Ναι μας έχει στεναχωρήσει το αποτέλεσμα η χρονιά όμως ακόμη δεν έχει αρχίσει. Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά στο "Ηλίας Πούλλος", και θα συνεχίσουμε με πείσμα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Υπήρχαν αδυναμίες στην ομάδα, εφόσον θέλουμε μία ομάδα για να πρωταγωνιστεί οι αλλαγές ήταν αναγκαίες, χρειάζεται όμως χρόνο για να ολοκληρωθούν. Η Ομόνοια μας χρειάζεται όλους δίπλα της".

"Το οικονομικό είναι το μεγαλύτερο πλήγμα του αποκλεισμού της ομάδας, το ΔΣ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια και να μην επηρεαστεί καθόλου η ομαλή λειτουργία του σωματείου και του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο τεχνικός διευθυντής ενημερώθηκε ότι έχει στη διάθεση του 2 εκ. ευρώ και αυτός είναι ο στόχος μας να ολοκληρωθεί. Υπάρχουν ακόμη δύο διαθέσιμες θέσεις".

"Υπήρχε plan b σε περίπτωση που η ομάδα δεν θα κατάφερνε να περάσει στον επόμενο γύρο, έχουμε μπροστά μας ένα μήνα, διαφοροποιείται ο προγραμματισμός της ομάδας. Θα ανακοινώσουμε εντός των ημερών τα φιλικά που θα δώσουμε και το πως προχωράμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα