Νταμπίζας: "Τ' οικονομικό είναι το μεγαλύτερο πλήγμα"

"Το οικονομικό είναι το πιο βαρύ και το μεγαλύτερο πλήγμα που δεχθήκαμε", δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας Νίκος Νταμπίζας στην αθλητικό εκπομπή του Άστρα. Δείτε απόσπασμα των δηλώσεων του Έλληνα τεχνικού διευθυντή. "Αυτή τη στιγμή έχουμε δυο κενές θέσεις", η απάντηση του κ. Νταμπίζα σε ότι αφορά την ενίσχυση και τα μεταγραφικά.

Για το οικονομικό πλήγμα: «Κοιτάξτε επειδή είναι μεγάλη κουβέντα, σίγουρα το οικονομικό είναι το πιο βαρύ και ήταν το μεγαλύτερο πλήγμα που δεχθήκαμε. Για τη διαχείριση των παιχνιδιών πρέπει να καταλάβουμε πως η διαχείριση ενός διπλού

ματς έχει να κάνει με πολλές παραμέτρους. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο 70′ αν ρισκάραμε να πετύχουμε γκολ θα μπορούσαμε να δεχθούμε δεύτερο. Προσπαθήσαμε στο Ισραήλ να πετύχουμε ένα γκολ χωρίς να δεχθούμε. Χθες η ομάδα αντέδρασε γιατί πήρε ρίσκο και είναι λογικό να δώσεις κενούς χώρους».

Η ενίσχυση: «Έχουμε κάποιες ανάγκες μεταγραφικά και έχουμε κάτω ένα πλάνο. Αυτή τη στιγμή έχουμε δυο κενές θέσεις. Θα δούμε πως θα κινηθούμε, σίγουρα δεν έχει τελειώσει ο σχεδιασμός και έχουμε το χρόνο να κινηθούμε σε αυτό το κομμάτι με γνώμονα να ενισχυθούμε για το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Η κριτική: «Θέλω να επαναλάβω πως πρέπει να υπάρξει σταθερότητα στο πως διαχειριζόμαστε την επιτυχία και την αποτυχία. Ο κόσμος να είναι συνειδητοποιημένος πως η ομάδα προσπαθεί να ορθοποδήσει. Έχει συγκεκριμένα προβλήματα που πρέπει να λύσει και όλοι εργάζονται από το πόστο τους για να το κάνει. Να υπάρχει αισιοδοξία γιατί η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Η διαδικασία δεν αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, όλοι θα κριθούμε σε βάθος χρόνου. Πρέπει όλοι να κριθούμε για να είμαστε δίκαιοι ο ένας προς τον άλλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα