Η Nexia International λανσάρει νέα εταιρική ταυτότητα

H Nexia Poyiadjis είναι μέλος της Nexia International, ενός από τους δέκα μεγαλύτερους ελεγκτικούς και συμβουλευτικούς Οργανισμούς στο κόσμο, ο οποίος λανσάρει νέα εταιρική ταυτότητα.

H Nexia International γιορτάζει φέτος την 25η επέτειο λειτουργίας, εκτός από μια μικρή ανανέωση το 2007, η προηγούμενη ταυτότητα της μάρκας έχει τεθεί σε εφαρμογή από το 1991. Το δίκτυο έχει τώρα πάνω από 230 εταιρίες-μέλη σε περισσότερες από 110 χώρες.

νέα ταυτότητα της μάρκας Nexia Διεθνούς αναπτύχθηκε μετά από εκτενή και συνεργατική

διαδικασία έρευνας, η οποία εξέτασε τις απόψεις των εταιρειών μελών και των πελατών τους σε όλη.

Ο κ John P. Πογιατζής, Senior Partner της Nexia Πογιατζής λέει: "Το νέο εμπορικό σήμα αντιπροσωπεύει πρόταση Nexia τίτλο" Πιο κοντά σε σας ". Συμβολίζει επίσης τις δυνάμεις Nexia γύρω από την ιδέα της σχέσεις, την παγκόσμια εμβέλειά της και τις ισχυρές συνδέσεις και τις συνδέσεις που έχουν διαμορφωθεί μέσα από την εμπιστοσύνη μεταξύ των επιχειρήσεων μελών και εταιρείες-μέλη με τους πελάτες τους. Το νέο σύμβολο στο λογότυπο αντιπροσωπεύει τα καραμπίνερ που ορειβάτες χρησιμοποιούν για να εξασφαλίσει τον εαυτό τους καθώς εργάζονται ως ομάδα, βάζοντας την εμπιστοσύνη τους σε κάθε άλλη, καθώς ανέβει το πρόσωπο του βουνού. "

Nexia Διεθνές παραμένει μοναδική μεταξύ των κορυφαίων δέκα δικτύων στο ότι δεν απαιτούν από τις επιχειρήσεις μέλη του να χρησιμοποιούν το όνομα Nexia ως μέρος του ονόματος της επιχείρησης. Το νέο εμπορικό σήμα εξακολουθεί να παρέχει αυτή την ευελιξία για τις επιχειρήσεις μέλη του. Οι εταιρείες-μέλη του δικτύου Nexia θα εγκρίνει το νέο εμπορικό σήμα, είτε μέσω της προώθησης ως ένα λογότυπο των μελών μαζί με το δικό τους εμπορικό σήμα ή την έγκριση της μάρκας Nexia στο σύνολό της.

Ο κ Πογιατζής συνεχίζει: "Ανυπομονούμε να ξεδιπλώσει το νέο σήμα στις 18 Ιουλίου 2016. Είμαστε βέβαιοι ότι θα αυξήσει την ευαισθητοποίηση της μάρκας Nexia και να μας βοηθήσει και τους συναδέλφους των επιχειρήσεων μελών μας ανταγωνίζονται αποτελεσματικά για τη διεθνή εργασία κατά τα άλλα δίκτυα μέλος. "

Kevin Arnold, διευθύνων σύμβουλος της Nexia International, λέει: "Η όλη διαδικασία μάρκα ανανέωσης έχει πάει πολύ πέρα δίνοντας Nexia Διεθνές μια νέα οπτική ταυτότητα. Είναι, επίσης, σχετικά με την εκ νέου επιβεβαίωση τι Nexia είναι και τι αντιπροσωπεύει. Η συνεργασία με τα μέλη και τους πελάτες τους μας έχει δώσει μια πολύ μεγαλύτερη κατανόηση των βασικών δυνάμεις του δικτύου και ενίσχυσε τη σημασία της προσωπικής προσέγγισης που μας διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές μας ".

Keywords
Τυχαία Θέματα