"Για πάντα στη Ρεάλ ο Ρονάλντο"

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στα Globe Soccer Awards που διεξήχθησαν στο Ντουπάι, ο Ζόρζε Μέντες αποκάλυψε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς είναι απόλυτα ευτυχισμένος. Διαβάστε τι ανέφερε ο Πορτογάλος μάνατζερ για τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Κάτοικος Μαδρίτης θα παραμείνει και τα επόμενα χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες.

Παρά τις φήμες που τον

θέλουν να αποχωρεί από τους "μερένγκες" με προορισμό είτε τη Γαλλία και συγκεκριμένα τη Παρί Σεν Ζερμέν, είτε το MLS, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει σκοπό να "κρεμάσει" τα παπούτσια του με τη φανέλα της Ρεάλ.

"Είναι ο καλύτερος όλων των εποχών και θα παίξει γι' ακόμη 4, 5, 6, 7 χρόνια στη Ρεάλ. Θα σταματήσει την καριέρα του εκεί. Είναι χαρούμενος και θα "κρεμάσει" τα παπούτσια του σε ηλικία 40 ετών", ανέφερε στο "Sky Sports" ο διάσημος ατζέντης στο πλαίσιο της παρουσίας του στα Globe Soccer Awards που διεξήχθησαν στο Ντουμπάι.

Όσον αφορά στην αποχώρηση του Ζοζέ Μουρίνιο από την Τσέλσι, ο Μέντες σχολίασε: "Τώρα βρίσκεται στη Βραζιλία, όταν επιστρέψει θα δούμε τι θα συμβεί. Πρέπει να παραμείνει ψύχραιμος και να μην ανησυχεί. Είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου".

Keywords
Τυχαία Θέματα