Δόξα για Ρίκκι: "Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή"

Η διοίκηση της Δόξας ανακοινώνει και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Ρικάρντο Φερνάντες. Ταυτόχρονα, αναφέρει ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα που είχε στις τάξεις της τέτοιο ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση:

Το σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή RICARDO

RIBEIRO FERNANDES.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου και όλος ο φίλαθλος κόσμος του, εκφράζουν τις θερμότατες ευχαριστίες τους στον πιο αγαπητό ποδοσφαιριστή που υπηρέτησε την ομάδα μας.

Για το σωματείο μας, και όχι μόνο, ο Ρίκκι ήταν πρότυπο ποδοσφαιριστή και αθλητή. Υπηρξε ηγετική φυσιογνωμία τόσο στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια και κόσμησε, κατά την άποψή μας, με την παρουσία τα κυπριακά γήπεδα σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας που είχε στις τάξεις ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή. Ήταν ο άνθρωπος που σήκωσε στους ώμους την ομάδα μας και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι τα επιτεύγματα του σωματείου μας τις τελευταίας τετραετίας οφείλονται κατά κύριο λόγο σ’ αυτόν. Αξέχαστα θα μείνουν στη μνήμη μας τα εξαιρετικής τεχνικής τέρματα που σημείωσε με την ομάδα μας, ιδιαίτερα το τέρμα που αναδείχτηκε τρίτο καλύτερο παγκόσμια.

Για τον Ρίκκι ο οποίος για 4 χρόνια υπήρξε ηγετική μορφή για την ομάδα του σωματείου μας, μόνο καλά λόγια μπορεί να πει κάποιος. Λυπούμαστε που η ομάδα μας, μετά από συνεννόηση μαζί του, θα στερηθεί των υπηρεσιών του και ευχόμαστε σ’ αυτόν και την οικογένεια του ότι καλό και κάθε επιτυχία με ότι ο ίδιος αποφασίσει να ασχοληθεί.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Keywords
Τυχαία Θέματα