Παρουσιάστηκε το αναψυκτικό OMONOIA Cola!

Παρουσιάστηκε σήμερα (28/12), σε δημοσιογραφική διάσκεψη, το αναψυκτικό "OMONOIA Cola", το οποίο εντάχθηκε στα προϊόντα του σωματείου και θα ξεκινήσει στις αρχές του νέου έτους να διανέμεται στα σημεία πώλησης σε όλη την Κύπρο.

Πιο κάτω αναλυτικά όλα όσα λέχθηκα στη δημοσιογραφική διάσκεψη.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Υπεύθυνος του Τμήματος Μάρκετινγκ και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, Κώστας Χρίστου:

"Αγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης,

Σας ευχαριστούμε θερμά

για την παρουσία σας στη δημοσιογραφική διάσκεψη που παραθέτει το Σωματείο μας, για να παρουσιάσει το αναψυκτικό ΟΜΟΝΟΙΑ Cola.

Όταν βλέπεις ένα στόχο σου να υλοποιείται με επιτυχία, τότε το συναίσθημα που νιώθεις είναι η ικανοποίηση. Κάποτε νιώθεις και δικαίωση, όταν οι προσπάθειες που κατέβαλες ήταν συνεχείς και έντονες.

Σας διαβεβαιώνω ότι η δημιουργία της "ΟΜΟΝΟΙΑ Cola", μας κάνει να νιώθουμε και ικανοποίηση και δικαίωση.

Ικανοποίηση νιώθουμε γιατί έχουμε καταφέρει να εντάξουμε στα προϊόντα του Σωματείου μας και αναψυκτικό, κάτι που αποτελούσε στόχο του Διοικητικού Συμβουλίου τα τελευταία χρόνια, αλλά και επιθυμία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Δικαίωση νιώθουμε διότι μέσα από μία μεγάλη διαδικασία και εξειδικευμένη μελέτη, καταλήξαμε στην επιλογή του συγκεκριμένου αναψυκτικού, το οποίο είναι υψηλού επιπέδου και διαθέτει αδιαμφισβήτητη ποιότητα.

Εκφράζουμε τη βεβαιότητα πως η "ΟΜΟΝΟΙΑ Cola" θα αγαπηθεί σε χρόνο ρεκόρ από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του.

Είμαστε βέβαιοι ότι κάναμε μία πολύ καλή επιλογή.

Μία δοκιμή θα πείσει και τον πιο αυστηρό κριτή, πως η "ΟΜΟΝΟΙΑ Cola", όχι μόνο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα αναψυκτικά που κυκλοφορούν στην αγορά και θεωρούνται επιτυχημένα, αλλά έχει να προσφέρει επιπλέον απόλαυση.

Η "ΟΜΟΝΟΙΑ Cola" θα δίνει διπλή ικανοποίηση στον ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ. Από την μία θα την απολαμβάνει και από την άλλη θα νιώθει ευχαρίστηση, διότι θα στηρίζει οικονομικά την αγαπημένη του ομάδα.

Διότι η "ΟΜΟΝΟΙΑ Cola" θα συμβάλει και αυτή, στη μεγάλη προσπάθεια για οικονομική ανάκαμψη του Σωματείου μας. Και μάλιστα αισιοδοξούμε πως θα το κάνει με αποφασιστικό τρόπο.

Έχουμε συνάψει με την New Astra Services LTD μία εξαιρετικά συμφέρουσα συμφωνία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Γι΄ αυτό και ευχαριστούμε θερμά την εταιρία που εισάγει και διανέμει στην Κύπρο την "OMONOIA Cola", για την άψογη επικοινωνία που είχαμε καθ΄ όλη τη διάρκεια των συζητήσεων, καθώς και για την πλήρη κατανόηση που επέδειξε ως προς τις ανάγκες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να αναδείξω το πόσο ευεργετική είναι για το Σωματείο μας, η κυκλοφορία των δικών του προϊόντων.

Σε μία οικονομικά δύσκολη εποχή για την Κυπριακή κοινωνία, τα προϊόντα του Σωματείου μας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για αύξηση των εσόδων μας, χωρίς να επιβαρύνουμε οικονομικά τον κόσμο μας. Το ύψος των εσόδων που αποφέρουν στο Σωματείο, θα το διαπιστώσετε στην ανάλυση των οικονομικών καταστάσεων που θα γίνει στη ερχόμενη Γενική Συνέλευση.

Είναι γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο που συνεχίζουμε να αξιολογούμε διάφορα προϊόντα και προτάσεις για νέες συνεργασίες.

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για την αφοσίωση που επιδεικνύει και στην αγορά των προϊόντων της ομάδας μας. Τον καλούμε να συνεχίσει να τα στηρίζει ακόμη πιο δυναμικά. Είναι όλα τους ποιοτικά προϊόντα, που επιφέρουν σημαντικά έσοδα στην ΟΜΟΝΟΙΑ".

Θα δώσω τώρα το λόγο στον Λειτουργό του Τμήματος Μάρκετινγκ του Σωματείου μας, κ. Παναγιώτη Καμασιά.

"Αγαπητοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ σας χαιρετώ.

Ως Τμήμα Μάρκετινγκ έχουμε ήδη ετοιμάσει μία σειρά από ενέργειες, προκειμένου να ενημερωθεί ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ για το ποιοτικό αναψυκτικό που έχουμε εντάξει στα προϊόντα του Σωματείο μας.

Παράλληλα, σε συνεργασία με την εταιρία, επιφυλάσσουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα και αρκετές εκπλήξεις, οι οποίες θα συνδυάζονται με την αγορά του αναψυκτικού.

Επίσης, διαβεβαιώνουμε πως κορυφαίες προϋποθέσεις που είχαμε θέσει, όταν είχαμε ξεκινήσει τις επαφές με την New Astra Services, ήταν ο καθορισμός μίας ιδιαίτερα προσιτής τιμής πώλησης του αναψυκτικού, αλλά και η λειτουργία ενός άρτιου δικτύου διανομής του. Αυτές οι δύο δικές μας προϋποθέσεις, οι οποίες έχουν υλοποιηθεί, ήταν στην κορυφή της λίστας και της εταιρίας, γι'' αυτό άλλωστε και η μέχρι στιγμής μας σχέση και επικοινωνία, βρίσκονται σε εξαιρετικά επίπεδα.

Πρόθεσή μας είναι όπως αναπτύξουμε περαιτέρω τις επιλογές του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ σε είδη αναψυκτικών, κάτι που επεξεργαζόμαστε σε συνεργασία με την New Astra Services. Ευχόμαστε σύντομα να έχουμε περισσότερα και πιο ουσιαστικά πράγματα να πούμε πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Θα δώσω, τώρα, το λόγο στον Εμπορικό Διευθυντή της New Astra Services, κ. Στάθη Σταυρινού".

Καλό σας μεσημέρι.

Είναι με μεγάλη τιμή που σας παρουσιάζουμε σήμερα ένα προϊόν που συγκαταλέγεται εδώ και πολλές δεκαετίες ανάμεσα στα κορυφαία αναψυκτικά, και καταναλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ίσως το κορυφαίο. Είναι πασίγνωστο προϊόν και η γεύση του και η ποιότητά του, δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης.

Η εταιρεία μας, επιδίωξε αυτή τη συνεργασία με την ΟΜΟΝΟΙΑ, έχοντας ως πρώτο και κυριότερο στόχο το όφελος της ομάδας. Είμαστε και εμείς οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θέλουμε το καλό της, αναγνωρίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την οικονομική της ενίσχυση και πιστεύουμε ότι η "ΟΜΟΝΟΙΑ Cola" μπορεί να συμβάλει σημαντικά σε αυτή την προσπάθεια.

Είναι ένα προϊόν το οποίο θα διατίθεται παντού και θα μπορούν οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ σε ολόκληρη την Κύπρο να το προμηθεύονται και να το έχουν στα ψυγεία τους.

Κρίνοντας από την ανταπόκριση των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στην συλλογική προσπάθεια που γίνεται για την αναγέννηση του σωματείου μας, εκφράζουμε τη σιγουριά ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει και την "ΟΜΟΝΟΙΑ Cola".

Σε λίγες μέρες, αρχές του νέου έτους, θα γίνει η πρώτη διανομή της "ΟΜΟΝΟΙΑ Cola". Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι στο εγγύς μέλλον, μαζί με την αγορά του αναψυκτικού, θα υπάρχουν και πολλές ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΕΣ εκπλήξεις.

Κλίνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την επίσημη Ομόνοια για την αποδοχή της πρότασής μας και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία θα φέρει το αποτέλεσμα που όλοι προσδοκούμε. Να μπει δηλαδή η "OΜΟΝΟΙΑ Cola" στο σπίτι όλων των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ.

Σας ευχαριστώ, καλές γιορτές και καλό νέο έτος.’’

Keywords
Τυχαία Θέματα