"Δεν είμαστε σε θέση για μπαμ τον Ιανουάριο" (video)

Για το επιτυχημένο μοντέλο της ΑΕΚ, μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Άντρος Καραπατάκης στο LarnakaTV σε μία απολαυστική συνέντευξη. Πόσο είναι το φετινό μπάτζετ της ομάδας; Ποιες είναι οι φιλοδοξίες του και τι λέει για τη νέα νομοθεσία περί στημένων; Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ σ' ένα 20άλεπτο βίντεο.

Οι δηλώσεις του Άνδρου Καραπατάκη στο LarnakaTV:

Δουλεύουμε καθημερινά για την ΑΕΚ,

είμαστε οι περισσότεροι επαγγελματίες σε άλλους τομείς. Πάμε αρκετά καλά, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά βγάζουμε τη Λάρνακα από το φτωχό συγγενή όπως λέτε. Θέλουμε να φύγει η μιζέρια και η ηττοπάθεια. Η ΑΕΚ δίνει χαρά σε αρκετό κόσμο. Ένας παράγοντας των επιτυχιών είναι η σκληρή δουλειά, οι συνεργάτες, οι χαμηλοί τόνοι.

Όταν ανέλαβα πρόεδρος της ΑΕΚ είχα εξαγγείλει ότι θα κάνουμε γήπεδο, οι περισσότεροι με έβλεπαν παράξενα, ακόμα και οι πιο στενοί μου συνεργάτες. Ήξερα ότι το γήπεδο θα μας δώσει νέα πνοή, ήδη τα έσοδα μας είναι αυξημένα. Εμείς ενεργοποιήσαμε όλη την πόλη, έχουμε περίπου 900 μετόχους, τ' όνειρο έγινε πραγματικότητα σε χρόνο ρεκόρ. Δουλέψαμε σαν στόχο να το τελειώσουμε σ' ένα χρόνο. Η δεύτερη φάση θα ξεκινήσει σ' ένα δίμηνο περίπου. Φτιάξαμε ένα απλό γήπεδο με τα απαραίτητα για ν' αρχίσουμε να παίζουμε. Η επόμενη φάση θα είναι επικεντρωμένη στο να γίνουν τα βασικά για να παίζει η ομάδα στην Ευρώπη. Θα υπάρχει και γ' φάση. Εμείς είχαμε πει από την αρχή ότι ο τρόπος που χειριζόμαστε τις δουλειές μας, δεν ρισκάρουμε τ' όνομα μας για να εμπλακούμε σε κυκλώματα. Αυτοσκοπός είναι να δώσουμε ότι μπορούμε.

Το μπάτζετ της ΑΕΚ είναι στα 3,2 εκατομμύρια, είναι κερδισμένος ο προϋπολογισμός, είμαστε υπόδειγμα στις υποχρεώσεις μας. Είμαστε συνεπείς. Σκόπος μας το πρωτάθλημα ή να πάρουμε ένα τίτλο τουλάχιστον.

Είναι καλύτερο να μην σχολιάσω το θέμα Κρίστιανσεν καθ' ένας αξιολογεί τον εαυτό του στον καθρέφτη. Έγιναν κάποια πράγματα που δεν ήταν σωστά.

Με τον Ρόκα μιλάμε συνεχώς, τα μπαμ δεν είναι αποτελεσματικά. Έχουμε ένα προϋπολογισμό που δεν μπορούμε για το μπαμ, γιατί μετά θα πέσουμε στα παλιά. Θα δούμε πως θα κινηθούμε.

Εμείς στην ΑΕΚ προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο μακριά γίνεται απ' αυτά τα πράγματα. Η νέα νομοθεσία θα είναι ένα βήμα προς τα εμπρός.

Keywords
Τυχαία Θέματα