"'Ηθελε να κάνει αλλαγή ο Λέβι και δεν υπήρχε παίκτης"

Δείτε τι δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο Μαρίνος Μήτρου για την απογοητευτική εμφάνιση της Ανόρθωσης στο Δασάκι και τον τρόπο που η ομάδα της Αμμοχώστου χειρίστηκε το παιχνίδι. "Ήθελε να κάνει αλλαγή και δεν υπήρχε παίκτης να παίξει στην επίθεση", δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Ανόρθωσης σε δηλώσεις του στον σταθμό μας.

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Μήτρου στο Ράδιο Πρώτο:

"Δεν κατεβήκαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, δεν είχαμε σοβαρότητα κάτι που στεναχώρησε πρώτα απ' όλους τον κ. Λέβι. Μας τελείωσε ο

χρόνος πριν προλάβουμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Είναι μία νοοτροπία που πρέπει ν' αλλάξει. Στο θέμα της ομαδικότητας πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Είναι πάρα πολύ αρνητική παράδοση και αρνητικός απολογισμός. Υπήρξε κακός προγραμματισμός, γι' αυτό δένει και τα χέρια του προπονητή. Ήθελε να κάνει αλλαγή και δεν υπήρχε παίκτης να παίξει στην επίθεση, ρισκάροντας με τον Καρλίτος που ήταν εκτός ένα μήνα λόγω τραυματισμού. Πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι, δεν θέλουμε να δούμε ξανά τέτοια εικόνα. Θα γίνουν βελτιωτικές - διορθωτικές κινήσεις, θα το δούμε μετά και τι θα ζητήσει ο κ. Λέβι".

Keywords
Τυχαία Θέματα