"Αγωνίστηκα μισή ώρα και άγγιξα την μπάλα 6-7 φορές"

Ο Αγκουστίν Φαρίας μίλησε σε ιστοσελίδα της Χιλής για την εμπειρία που είχε κόντρα στη Ρεάλ και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι σε μισή ώρα που αγωνίστηκε, άγγιξε την μπάλα 6-7 φορές. Ο 29χρονος Αργεντινός μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε και στο πως αντάλλαξε φανέλα με τον Σέρχιο Ράμος.

Οι πιο σημαντικές από τις δηλώσεις που έκανε ο Φαρίας:

-"Είναι σε άλλο επίπεδο. Όλο το παιχνίδι ήμασταν πίσω από την μπάλα και ήταν πολύ πιο γρήγοροι από εμάς. Έπαιζαν πολύ γρήγορα, το κοντρόλ τους ήταν καταπληκτικό και η ποιότητα τους ήταν σε άλλο επίπεδο. Φανταστείτε ότι έπαιξα για μισή ώρα και άγγιξα

την μπάλα 6-7 φορές!"


-"Έχω αλλάξει την φανέλα με τον Σέρχιο Ράμος. Απλά μετά το τέλος του αγώνα ήταν κοντά μου και του είπα: Σέρχιο μπορούμε να αλλάξουμε φανέλα; Σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να πει όχι, όμως μου είπε να περιμένω λίγο. Ήρθε στο τούνελ και ανταλλάξαμε την φανέλα. Όλα μια χαρά, όλα πολύ ωραία".


-"Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και ο ΑΠΟΕΛ έχει το όψιον να με αγοράσει στο τέλος της σεζόν. Θέλω να συνεχίσω στην Ευρώπη και να μείνω σε αυτό το επίπεδο και αν μπορέσω στο μέλλον να πάω σε καλύτερο πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα