10 χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου με πολύ δόση χιούμορ!

Μερικοί άνθρωποι έχουν τη μανία να προσβάλλουν τα ζώδια των άλλων. Τους λες για παράδειγμα ότι είσαι Σκορπιός και σου απαντάνε χαιρέκακα: «και δεν δηλητηριάστηκες ακόμα από το κεντρί σου;».

Κι ας μην αναφέρουμε τι σαχλά υπονοούμενα ακούνε οι Παρθένοι για τη μανία καθαριότητας ή οι Ταύροι για το φαγητό… Να λοιπόν μερικές ατάκες για το δικό τους ζώδιο, που μπορείς να τους ανταποδίδεις, αν τολμήσουν να σε κακολογήσουν.

ΚΡΙΟΣ
1. Οι Κριοί πάντα κάνουν το λάθος

πράγμα, αλλά αν τους το πεις, καλύτερα να έχεις κάνει προηγουμένως τη διαθήκη σου.
2. Για τον Κριό, το καλύτερο επιχείρημα σε μια διαφωνία είναι ένα πιστόλι πάνω στο τραπέζι. Κρίμα που δεν έχει άδεια οπλοφορίας.
3. Οι Κριοί πιστεύουν ότι ο Θεός, ως Αλάνθαστος, είναι κι Εκείνος Κριός.
4. Ο Κριός, είτε μένει σε ένα παλάτι είτε σε ένα χαμόσπιτο, θα λέει ότι αυτό ακριβώς είναι το σπίτι που ήθελε εξαρχής.
5. Για τον Κριό, το γεγονός ότι ξεχνάει την απαίσια συμπεριφορά του, σημαίνει ότι δεν την είχε ποτέ.
6. Ο Κριός μπορεί να κάνει με την πολυλογία του ακόμα κι έναν Δίδυμο να φάει τα λυσσακά του, γιατί δεν τον αφήνει να σταυρώσει κουβέντα.
7. Ο Κριός παίρνει τις πιο σοβαρές αποφάσεις ζωής με την κρίση ενός πεντάχρονου.
8. Το σπίτι του Κριού μοιάζει σαν μαγαζί που πουλάει τρόπαια. Έχει παρατάξει, στολίσει και κορνιζάρει όλα τα βραβεία και τις διακρίσεις που πήρε ποτέ, ακόμα και στην κατασκήνωση με τα λυκόπουλα.
9. Οι Κριοί μπορούν να κουβεντιάζουν επί ώρες για όλες τις λεπτομέρειες της συγκλονιστικής τους ύπαρξης. Ευτυχώς που υπάρχει η αναγνώριση κλήσης, οπότε οι γνωστοί τους δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.
10. Στον Κριό δεν αρκεί να του πουν ότι το μάτι της κουζίνας καίει. Πρέπει να το τσεκάρει ακουμπώντας το. Και να καεί, φυσικά.

ΤΑΥΡΟΣ
1. Οι Ταύροι τη μια είναι στα κέφια τους, την άλλη στις μαύρες τους, και την τρίτη τσακώνονται με όποιον βρουν μπροστά τους… «γιατί έτσι».
2. Ο Ταύρος δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο Κριός έρχεται πρώτος στον ζωδιακό κύκλο και αυτός δεύτερος. Έχει γενικά πρόβλημα γιατί στα περισσότερα πράγματα είναι ο δεύτερος καλύτερος, και όχι ο πρώτος.
3. Για τους περισσότερους Ταύρους, αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αυτό από μόνο του είναι πρόβλημα.
4. Οι Ταύροι επιμένουν να ψυχαναλύουν τους πάντες χωρίς να έχουν ιδέα από τη ζωή.
5. Η πιο σπαστική συνήθεια του Ταύρου είναι να απαντά σε μια ερώτηση με μια άλλη ερώτηση.
6. Μερικές φορές οι Ταύροι είναι τόσο απαθείς, που νομίζεις ότι έχουν πέσει σε κώμα. Αλλά αυτό είναι καλύτερο από το να τσαντιστούν, γιατί τότε θα χρειαστείς ωτασπίδες και κράνος.
7. Ο Ταύρος μπορεί να βουλιάξει τόσο βαθιά στη ρουτίνα του, που να θέλει βατραχανθρώπους να τον βγάλουν.
8. Μετά το σεξ, ο Ταύρος αρχίζει το ροχαλητό προτού ο άλλος να ξαναβρεί την ανάσα του. Σε κάνα τέταρτο ξυπνάει και θέλει κι άλλο, πάνω που ο σύντροφός του έχει μισοκοιμηθεί.
9. Το ότι οι Ταύροι έχουν αργή αντίληψη είναι προσποίηση. Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν για όσα δεν τους συμφέρουν, δεν τους ενδιαφέρουν και δεν είναι σύμφωνα με τις απόψεις τους.
10. Ο Ταύρος μπορεί να κρατάει μούτρα για πράγματα που δεν συνέβησαν ποτέ.

ΔΙΔΥΜΟΙ
1. Ο Δίδυμος νομίζει πως είναι μια διασταύρωση Σωκράτη και Ντα Βίντσι, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι μεταξύ Μαυρογιαλούρου και Μπόρατ.
2. Μέχρι ο Δίδυμος να αποτελειώσει μια φράση του, έχει ήδη σχηματίσει στο μυαλό του την εντελώς αντίθετη άποψη.
3. Οι Δίδυμοι πρέπει να μιλάνε αυξάνοντας όλο και πιο πολύ την ένταση της φωνής τους για να τους ακούνε οι άλλοι. Κι αυτό γιατί οι ακροατές τους απομακρύνονται σιγά σιγά…
4. Οι Δίδυμοι έχουν αμέτρητους γνωστούς και ελάχιστους φίλους. Ίσως γιατί τον μισό καιρό τους κακολογούν και τον άλλο μισό φλερτάρουν τις γυναίκες τους.
5. Ο Δίδυμος τρελαίνεται να ομορφαίνει την πληκτική καθημερινότητα. Στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ είδε τον Χατζηγιάννη με την Μακρυπούλια. Μπαίνοντας. Βγαίνοντας είδε και τη Μενεγάκη.
6. Το καρνέ ενός Διδύμου είναι γεμάτο συναντήσεις με κόσμο, γιατί έτσι κρατιέται ζωντανός. Αν μείνει μόνος με τον εαυτό του, κινδυνεύει να πεθάνει από βαρεμάρα.
7. Οι Δίδυμοι είναι ανακατωσούρηδες. Τους αρέσει να καλούν άτομα που μισούν το ένα το άλλο, και μετά να απολαμβάνουν τον καβγά που θα γίνει.
8. Ο Δίδυμος γοητεύεται από το πρόσωπο που θα ακούσει έκθαμβο τις παρλαπίπες του, και θα τις διανθίσει με μερικές δικές του. Θα του κάνει και πρόταση γάμου, ξεχνώντας πως είναι ήδη παντρεμένος.
9. Ένας Δίδυμος είναι ικανός να τσακωθεί με τον εαυτό του. Αυτή η σχιζοφρένεια είναι μέρος της γοητείας του.
10. Οι Δίδυμοι στην οδήγηση αντί για φρένο χρησιμοποιούν δέντρα, κολόνες και τοίχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1. Ο Καρκίνος θέλει να ξέρει τι γίνεται στις ζωές όλων πάνω στη Γη. Αλλά δεν ξέρει τι γίνεται στη δική του.
2. Οι Καρκίνοι επινοούν δικές τους λέξεις για να αναλύσουν θέματα, ώστε να φαίνονται βαθυστόχαστοι.
3. Ο Καρκίνος σιδερώνει τα ρούχα του βάζοντάς τα κάτω από το στρώμα. Το σίδερο τον τρομάζει και το καθαριστήριο του φαίνεται ακριβό.
4. Οι Καρκίνοι είναι σαν μια κινούμενη έκδοση γυναικείου περιοδικού. Μπορούν να σου πουν συνταγές για κέικ και τι να κάνεις αν το μωρό δεν κοιμάται. Επίσης έχουν εκ γενετής ταλέντο στη σταυροβελονιά, είτε το ξέρουν είτε όχι.
5. Ένας Καρκίνος είναι αυτός που θα πάει τους μεθυσμένους της παρέας σπίτι τους. Εκείνος δεν κάνει ποτέ κέφι. Αλλά καθότι «ξενέρωτος», σπάνια τον καλούν στα πάρτι.
6. Στον Καρκίνο αρέσει τόσο να μένει σπίτι του, ώστε θα μπορούσε να μη βγαίνει επί μήνες. Να στήσει μια δουλειά μέσω Ίντερνετ και να παραγγέλνει να του φέρνουν τα ψώνια του.
7. Ο Καρκίνος δεν αντέχει τις κοπιαστικές εργασίες. Χρειάζεται ένα τέταρτο ανάπαυσης ανάμεσα στη μια αναπνοή και στην άλλη.
8. Γυμναστική για έναν Καρκίνο είναι οι ανά δεκάλεπτο διαδρομές μέχρι το ψυγείο. Η επιστήμη δεν έχει ακόμα εξηγήσει πως μπορεί να φτάνει σε τόσο μεγάλη ηλικία με τους τόνους από ανθυγιεινά σνακ που τρώει.
9. Στον Καρκίνο αρέσει να κάνει συλλογές από αναμνηστικά διαφόρων γεγονότων της ζωής του. Π.χ. την τσίχλα που πάτησε στο πρώτο του ραντεβού…
10. Οι Καρκίνοι συχνά έχουν εμμονές ότι τους παρακολουθεί ο Μεγάλος Αδελφός. Αυτοί, από την άλλη, παρακολουθούν όλη τη γειτονιά σαν τις μεγαλύτερες κουτσομπόλες.

ΛΕΩΝ
1. Οι Λέοντες θέλουν να τραβάνε την προσοχή με οποιονδήποτε τρόπο. Εξαιρούνται ο δημόσιος διασυρμός και η αυτοπυρπόληση.
2. Όταν ένας Λέων αναλύει φιλοσοφικά θέματα, χρησιμοποιεί τον εαυτό του σαν ένα παράδειγμα του Υπερανθρώπου του Νίτσε.
3. Οι Λέοντες φιλάνε τον καθρέφτη τους, όταν δεν τους βλέπει κανείς.
4. Για τον Λέοντα, επαγγελματική επιτυχία σημαίνει ο τίτλος κάποιου σε μια εταιρία να είναι τόσο μακρύς, που να μη χωράει στην επαγγελματική κάρτα του.
5. Τίποτα δεν τρομάζει τον Λέοντα όσο η ταπεινότητα. Γι’ αυτό και ο Ιησούς ήταν Αιγόκερως, και όχι Λέων.
6. Ο θυμός του Λέοντα είναι σαν τις ηλιακές εκλάμψεις. Τινάζονται ξαφνικά σε μήκος χιλιομέτρων και μετά χάνονται. Επειδή όμως έχει επιλεκτική μνήμη, τις ξεχνάει και θεωρεί τον εαυτό του ισορροπημένο και ψύχραιμο. Και αλίμονο σε όποιον ισχυριστεί το αντίθετο.
7. Ο Λέων θα σπεύσει να βοηθήσει συγγενείς και φίλους σε περίπτωση ανάγκης. Αλλά ακόμα πιο γρήγορα θα διαδώσει περήφανος την καλή του πράξη.
8. Ο Λέων θέλει να ελέγχει τα πάντα. Αν είναι κι άλλοι στο ασανσέρ, θα σταθεί κοντά στην πόρτα και θα πατάει τα κουμπιά. Στο μανάβικο, κάνει υποδείξεις στον υπάλληλο πώς να βάλει τις ντομάτες στη σακούλα.
9. Το σπίτι του Λέοντα είναι το κάστρο του. Το κουμαντάρει δημοκρατικά, καταπιέζοντας όλη την υπόλοιπη οικογένεια και βάζοντας τις φωνές στο σκυλί.
10. Όταν ο Λέων αρχίζει να αφηγείται τα παραφουσκωμένα ερωτικά του κατορθώματα, όλοι εύχονται να τον φάει ένας κροκόδειλος να ησυχάσουν επιτέλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1. Οι Παρθένοι πιστεύουν ότι τα πάντα στον κόσμο, από τα πρόσωπα μέχρι τις ιδέες, επιδέχονται και περιμένουν τη δική τους βελτίωση.
2. Οι Παρθένοι τη σπάνε σε όλους, γιατί χρονομετρούν την αναπνοή τους και τακτοποιούν τα ρούχα στην ντουλάπα κατά χρώμα, με τη σειρά του ουράνιου τόξου (είναι θέμα και αισθητικής).
3. Για να κάνεις έναν Παρθένο να φρικάρει, πες του στα ψέματα ότι έχει μια μουτζούρα στο μέτωπο. Θα αρχίσει να τρίβεται σαν μανιακός.
4. Η συνηθέστερη στάση ενός Παρθένου είναι να τρίβει επιφάνειες με μια οδοντόβουρτσα βουτηγμένη σε απολυμαντικό.
5. Οι Παρθένοι δεν βλέπουν τα πράγματα μαύρα ή άσπρα. Τα βλέπουν καθαρά ή βρόμικα.
6. Όταν ο Παρθένος ξεχωρίζει τα άπλυτα για το πλυντήριο, τα χωρίζει κατά χρώμα και κατά ύφασμα, με αποτέλεσμα να έχει δεκατέσσερις πλύσεις με τρία κομμάτια την καθεμία.
7. Περισσότερο απ’ όλα τα ζώδια, οι Παρθένοι έχουν την ικανότητα να βλέπουν το δέντρο και να χάνουν το δάσος. Επίσης να παρατηρούν ότι το δάχτυλο που τους δείχνει ρομαντικά το φεγγάρι έχει άκοφτο νύχι.
8. Αν ακούς έναν Παρθένο να κουδουνίζει όταν περπατάει, είναι από τα μπουκαλάκια με τα χάπια που κουβαλά στις τσέπες και στην τσάντα του. Τα χαντσαπλάστ, πάλι, δεν κάνουν θόρυβο.
9. Ο Παρθένος πηγαίνει για οδοντικό καθαρισμό με την ίδια ευχαρίστηση και ανυπομονησία που θα πήγαινε σε ερωτικό ραντεβού.
10. Ο Παρθένος, όταν ο σύντροφός του τον παρατήσει, θα κλάψει για πέντε λεπτά και μετά θα καταλήξει ότι το πρόσωπο δεν άξιζε, έτσι κι αλλιώς. Έπειτα θα πιάσει ένα βιβλίο να διαβάσει, χωρίς να τον διακόπτουν (επιτέλους!).

ΖΥΓΟΣ
1. Ο μόνος σκοπός στη ζωή του Ζυγού είναι να έχει πάντα δίκιο και για να το πετύχει, αλλάζει διαρκώς γνώμη.
2. Οι Ζυγοί είναι κομψοί και καλόγουστοι μέχρις αηδίας. Κάνουν τους άλλους να φωνάζουν «έλεος», μην αντέχοντας πια τόση αισθητική.
3. Ο Ζυγός μπορεί να λατρέψει κάτι που μέχρι τώρα του φαινόταν απαίσιο, αν γίνει της μόδας.
4. Οι Ζυγοί έχουν αμέτρητα CD που δεν έχουν ακούσει ποτέ και βιβλία που δεν έχουν διαβάσει.
5. Όταν ο Ζυγός ενοχλείται από κάποιον, σκέφτεται αν θα πρέπει να το κάνει θέμα ή να το αγνοήσει. Μέχρι να αποφασίσει, ο άλλος έχει ξεχάσει το συμβάν και έχει μεταναστεύσει στην Αυστραλία.
6. Οι Ζυγοί απεχθάνονται τις φωνές, τις σκηνές και τις υστερίες, εκτός αν είναι οι ίδιοι που βγαίνουν εκτός εαυτού.
7. Ο Ζυγός έχει μυστικές ερωτικές ιστορίες με άτομα με τα οποία θα ντρεπόταν να κυκλοφορήσει δημοσίως. Κι επίσης νιώθει καλά με τον εαυτό του, γιατί φέρνει τη χαρά στη μίζερη ζωή τους.
8. Ο Ζυγός είναι καλός στα κομπλιμέντα του είδους «ναι μεν, αλλά…». «Έχεις υπέροχα μάτια. Αν έχανες και καμιά δεκαριά κιλά, θα φαίνονταν περισσότερο».
9. Οι Ζυγοί είναι το πιο κοινωνικό ζώδιο. Το να μείνουν μόνοι με τον εαυτό τους είναι γι’ αυτούς μαρτύριο. Τον βαριούνται φριχτά.
10. Ακόμα και τύφλα στο μεθύσι, σε κράτηση μετά από αλκοτέστ, ο Ζυγός θα σχολιάσει σε τι φλιτζάνι έπρεπε να είχε σερβιριστεί ο καφές που του δίνουν για να συνέλθει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1. Οι περισσότεροι χάκερ είναι Σκορπιοί. Για να μένουν ξυπνητοί 20 ώρες συνέχεια πάνω στα πληκτρολόγια, τρώνε τον καφέ με το κουταλάκι κατευθείαν από το κουτί.
2. Του Σκορπιού του τη σπάει πολύ το γεγονός ότι δεν τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι, καθώς και το ότι δεν έχει πέσει θύμα μιας κυβερνητικής συνωμοσίας.
3. Θες να μάθεις αν κάποιος είναι Σκορπιός; Ρώτα τον. Αν μετά από πέντε λεπτά σιωπής σου πει ψυχρά: «Συγνώμη, τι είπες;», θα ξέρεις ότι η απάντηση είναι «ναι».
4. Οι Σκορπιοί περνάνε τόσο δύσκολα στη ζωή τους γιατί έχουν κακό κάρμα, από τότε που ήταν δήμιοι στην Ιερά Εξέταση.
5. Ο Σκορπιός μπορεί να αλλάζει διαθέσεις, να περνά από τη νευρικότητα στην απόλυτη τσαντίλα, να βουλιάζει σε μελαγχολικές σκέψεις, να προσβάλει τους άλλους και να τους απατά. Αυτά στις καλές του μέρες.
6. Ο Σκορπιός είναι τόσο μυστικοπαθής που δεν δίνει το τηλέφωνό του ούτε σε συγγενείς. Επίσης έχει περιφράξει το σπίτι του με αγκαθωτό συρματόπλεγμα και έχει βάλει επιγραφές «Απαγορεύεται η είσοδος» και «Απαγορεύεται η φωτογράφιση».
7. Οι Σκορπιοί τρελαίνονται για τις Αποκριές. Είναι η μόνη τους ευκαιρία να κυκλοφορήσουν όπως θα ήθελαν να ντύνονται κάθε μέρα: ζόμπι, βαμπίρ, μάγισσες, άρχοντες του σκότους…
8. Σε αντίθεση με τον περισσότερο κόσμο, που δεν έχει συναίσθηση των ελαττωμάτων του, οι Σκορπιοί όχι μόνο τα ξέρουν πολύ καλά, αλλά και είναι περήφανοι για αυτά.
9. Ο Σκορπιός, για μαγκιά, πέφτει με τα μούτρα στους εθισμούς του. Έχει βρει τρόπο να καπνίζει ακόμα και κάτω από το ντους.
10. Αν θες μια εικόνα για το πώς είναι τα εσώψυχα ενός Σκορπιού, φαντάσου μια δεξαμενή με υδροχλωρικό οξύ που βράζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
1. Οι Τοξότες είναι γεννημένοι για περιπέτεια. Τη νύχτα πηγαίνουν στο μπάνιο χωρίς να ανάβουν το φως. Δεν τους αρέσει να κάνουν τίποτα με τον εύκολο τρόπο.
2. Μην καλέσεις έναν Τοξότη να γνωρίσει τους γονείς σου. Είναι κρίμα να πάθουν τέτοια λαχτάρα, μεγάλοι άνθρωποι.
3. Για να είναι ευτυχισμένος ένας Τοξότης πρέπει να έχει ένα σκοπό, είτε αυτός είναι να καταπολεμηθεί η πείνα στον κόσμο, είτε να πωλούνται λουκουμάδες με γεύση καρύδα στην καντίνα της εταιρίας όπου δουλεύει.
4. Η ανοχή του Τοξότη στην ανία είναι τόσο μικρή, που αν για πέντε λεπτά τα πράγματα παραμένουν αμετάβλητα γύρω του, θα πάθει κρίση και θα ορμήσει στην κοντινότερη έξοδο.
5. Στον έρωτα οι Τοξότες είναι της άποψης «όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλά». Μπορεί να φλερτάρουν ασύστολα με μια παντρεμένη φίλη τους, ενώ τα έχουν με άλλες τρεις. Τελικά τις παρατάνε όλες και το σκάνε από την πόλη με μια καινούρια γνωριμία.
6. Οι Τοξότες έχουν μια ιδιαίτερη άποψη για την ειλικρίνεια. Γι’ αυτούς π.χ. μπορεί να είναι το να πουν σε κάποιον με πρόβλημα βάρους: «Θα πρέπει να ιδρώνεις πολύ το καλοκαίρι, με τόσο λίπος».
7. Ο Τοξότης είναι τόσο απρόσεκτος και αδέξιος με τα αντικείμενα, τόσο επιρρεπής στα σπασμένα κεφάλια και στα μελανιασμένα γόνατα, που απορείς πώς διατηρείται αρτιμελής. Ό,τι μπορεί να πάθει ένας Κριός τρακάροντας με 120 χιλιόμετρα, αυτός το παθαίνει σπίτι αλλάζοντας γλάστρα σε ένα φυτό.
8. Οι Τοξότες κερδίζουν εύκολα τις συμπάθειες. Με την προϋπόθεση πως πρόκειται για παιδάκια κάτω των 10 ετών και ζωάκια.
9. Οι Τοξότες έχουν μια μεταδοτική αισιοδοξία στις αντιξοότητες. Ιδίως των άλλων. Εκεί συνήθως σου έρχεται να τους σφάξεις, γιατί είσαι σίγουρος πως παίζουν με τον πόνο σου.
10. Αν δεις ένα αυτοκίνητο με αυτοκόλλητα που να αγγίζουν το όριο προσβολής της δημοσίας αιδούς, μάλλον το οδηγεί Τοξότης. Θα σιγουρευτείς, αν ο οδηγός φοράει t-shirt με αντίστοιχα προκλητική στάμπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1. Αν γίνει πυρηνικό ολοκαύτωμα, τα μόνα πλάσματα που θα επιβιώσουν θα είναι οι κατσαρίδες και οι Αιγόκεροι.
2. Οι Αιγόκεροι έχουν ταλέντο στα μαθηματικά. Γι’ αυτό μιλούν με μαθηματικές εξισώσεις, ακόμα κι όταν συζητούν για τον καιρό.
3. Ο Αιγόκερως είναι μια αλλόκοτη διασταύρωση Λέοντα και Παρθένου. Αυτό τον κάνει να νομίζει πως είναι ταυτόχρονα λογικός και χαρισματικός. Στην πραγματικότητα είναι απλώς ψώνιο σαν τον πρώτο και εμμονικός σαν τον δεύτερο.
4. Οι Αιγόκεροι είναι τόσο πληκτικοί που σε κάνουν να σκέφτεσαι πως ίσως στην κόλαση χωρίς αυτούς να ήταν καλύτερα απ’ ό,τι οπουδήποτε μαζί τους.
5. Τα συναισθήματα του Αιγόκερου είναι σαν τη ζωή στην Ανταρκτική. Τον περισσότερο καιρό βρίσκονται σε χειμερία νάρκη.
6. Η αντίληψη του Αιγόκερου για την επαγγελματική άνοδο είναι παρόμοια με των εταιριών που εκμεταλλεύονται τον Αμαζόνιο. Ξεπάστρευε ό,τι δεν εξαγοράζεται και μην ξεφεύγεις από το χρονοδιάγραμμα.
7. Ο λόγος που ένας Αιγόκερως θυμώνει δύσκολα είναι ότι θεωρεί υποτιμητικό για το πρεστίζ του να εμπλακεί σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν κοινό θνητό.
8. Οι προτιμήσεις των περισσότερων Αιγόκερων στο φαγητό είναι παρόμοιες με του ζώου που συμβολίζει το ζώδιό τους. Απλώς καταβροχθίζουν τα πάντα. Αν σου κάνει τραπέζι ένας Αιγόκερως με πιάτα-έκπληξη που έχει μαγειρέψει ο ίδιος, και δεν σου λέει τι περιέχουν, να είσαι έτοιμος για όλα.
9. Στο σπίτι του ο Αιγόκερως απολαμβάνει να βλέπει τηλεόραση, καθισμένος στον καινούριο πανάκριβο καναπέ του. Απλώς έχει δυνατά τον ήχο για να ακούει πάνω από τα χριτς-χρατς που κάνουν τα προστατευτικά πλαστικά στον καναπέ. (Δεν τα έχει βγάλει για να μην του λερωθεί).
10. Ο Αιγόκερως ξανανιώνει όσο μεγαλώνει. Αυτό λέγεται και παλιμπαιδισμός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1. Ο Υδροχόος θεωρεί πως όλες οι απαγορεύσεις αφορούν τους πάντες, εκτός από τον ίδιο. Απλώς αυτό δεν αναγράφεται πουθενά στη νομοθεσία για να μην προσβάλλεται το κοινό αίσθημα.
2. Οι Υδροχόοι αγαπούν την αστρονομία, γιατί έχουν πάει σε όλα αυτά τα μέρη στον ουρανό. Μπορούν να σου πούνε πώς είναι το φαγητό στον Ποσειδώνα.
3. Ο Υδροχόος πιστεύει ότι ο μόνος λόγος που δεν έχει ακόμα περπατήσει πάνω στο νερό, είναι ότι δεν έχει τελειοποιήσει την τεχνική του. (Στην ντουζιέρα το κατάφερε).
4. Ο Υδροχόος είναι επιλεκτικός στον έρωτα. Αν μεγάλωσες σε ίδρυμα, γιατί ο τοξικομανής πατέρας σου ήταν φυλακή και η μάνα σου σε είχε εγκαταλείψει, έχεις πολλές πιθανότητες να σε ερωτευτεί.
5. Το μυαλό του Υδροχόου είναι σαν εγκυκλοπαίδεια που της λείπουν οι μισές σελίδες. Αυτό βέβαια δεν τον εμποδίζει να παριστάνει την αυθεντία στα πάντα.
6. Οι Υδροχόοι ενθουσιάζονται με τα πιο αλλόκοτα κινήματα εσωτερικής αναζήτησης, με ονόματα όπως «Ομάδα Ομφαλοσκόπων της Αναβαθμισμένης Ανθρωπότητας».
7. Ο Υδροχόος αδιαφορεί πλήρως για το τι γνώμη θα σχηματίσουν οι άλλοι. Αν πας απροειδοποίητα σπίτι του, μπορεί να σου ανοίξει την πόρτα ξεβράκωτος. Και δυο μέρες άπλυτος. Πρόβλημά σου, ας τηλεφωνούσες προηγουμένως.
8. Οι Υδροχόοι τρελαίνονται να επιδεικνύουν τις βαθιές επιστημονικές τους γνώσεις, που προέρχονται κυρίως από τηλεοπτικά προγράμματα, όπως οι Mythbusters και το Galileo.
9. Το καλύτερο που μπορεί να ελπίσει όποιος παντρευτεί Υδροχόο, είναι ένα σύντομο διαζύγιο.
10. Ο Υδροχόος είναι ικανός να θεωρήσει απομεινάρι από UFO το μαυρισμένο ξεραμένο μανιτάρι που βρήκε στον κήπο του. Ήταν τότε που οι εξωγήινοι απέτυχαν να τον απαγάγουν…

ΙΧΘΕΙΣ
1. Ποτέ μην προσπαθήσεις να χρησιμοποιήσεις λογικά επιχειρήματα με έναν Ιχθύ. Βρίσκεται μονίμως αιωρούμενος πάνω από τη Χώρα των Θαυμάτων.
2. Οι Ιχθείς παινεύονται ότι έχουν το ίδιο ζώδιο με τον Αϊνστάιν και τον Γαλιλαίο, ξεχνώντας ότι οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
3. Στους Ιχθείς αρέσει να χαζεύουν τους αστερισμούς στο ουράνιο στερέωμα. Βέβαια, ο μόνος που αναγνωρίζουν είναι η Μεγάλη Άρκτος. Αν δεν μπορούν να τη βρουν, τους πιάνει απόγνωση.
4. Οι Ιχθείς δεν έχουν καμία αίσθηση της σωστής κατεύθυνσης. Μπορεί να οδηγούν αντίθετα στην εθνική οδό και να μην το πάρουν χαμπάρι.
5. Ο Ιχθύς μπορεί να θυμάται τι φορούσε στις 24 Απριλίου 1993, αλλά του είναι αδύνατον να συγκρατήσει τον αριθμό του σπιτιού του. Μερικές φορές, ξεχνάει και την οδό…
6. Ο Ιχθύς θα σου πει ότι θέλει να ακούσει την απόλυτα ειλικρινή γνώμη σου για κάτι που φοράει ή έκανε. Αν πεις ότι δεν σου αρέσει, θα πέσει στο πάτωμα κλαίγοντας και απειλώντας να κάνει χαρακίρι.
7. Αν ο Ιχθύς σου αναλύει μια φιλοσοφική άποψη, μην προσπαθήσεις να καταλάβεις. Ούτε κι εκείνος καταλαβαίνει τι λέει.
8. Ο Ιχθύς προτιμάει να φάει χώμα παρά να αντιμετωπίσει μια σύγκρουση. Αλλά αυτό του δίνει μια τέλεια αφορμή να σωριαστεί στον καναπέ, κάνοντας μανιωδώς ζάπινγκ και αναστενάζοντας με καημό.
9. Οι Ιχθείς είναι ικανοί να πέσουν σε κάθε είδους εθισμό. Πέρα από τα κλασικά (ποτό, ναρκωτικά, Ίντερνετ) μπορεί να αποκτήσουν «κόλλημα» με τα τούρκικα σίριαλ σε επανάληψη, τον ύπνο, τα μακαρόνια μπολονέζ ή τα ντοκιμαντέρ με χιμπαντζήδες. Ποτέ δεν ξέρεις από πού θα το πάθουν.
10. Στην τελική οι Ιχθείς δεν θέλουν να ζήσουν μια ζωή. Θέλουν να ζήσουν μια ταινία.

Keywords
το φως, ζωδια σημερα, σημαίνει, χατζηγιαννης, ζετα μακρυπουλια, ελενη μενεγακη, κεικ, σνακ, ιησούς, μνήμη, φλιτζάνι, εξωγηινοι, θες, φως, ειλικρίνεια, καλοκαιρι, mythbusters, ufo, μακαρονια, εθνικη τραπεζα, βιβλια, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, επιλεκτικη χρεοκοπια, μεταναστευση στην αυστραλια, Καλή Χρονιά, ντοματες, αποκριες, βγαινουν, φιλοσοφικη, δυνατα, μνήμη, ιησούς, αδεια, αιγοκερως, αυστραλια, αυτοκινητο, γνωμη, δουλεια, εγκυκλοπαιδεια, εθνικη, ζυγος, θεμα, κριος, λεων, λουκουμαδες, μωρο, ναρκωτικα, νιτσε, ντοκιμαντερ, ονοματα, οξυ, ρουχα, σνακ, σχιζοφρενεια, τηλεοραση, τηλεφωνο, τοξοτης, υδροχοος, φως, ψεματα, ψυγειο, ufo, αδεια οπλοφοριας, εξαιρεσεις, αισιοδοξια, αισθητικη, ανια, ασανσερ, αξιζε, αυτοκολλητα, αφορμη, βαμπιρ, βγαινει, βιβλιο, βρισκεται, φαγητο, γεγονος, γειτονια, γευση, γινει, γινεται, γνωριμια, γονεις, δασος, δαχτυλο, δευτερο, δεντρα, δεντρο, διδυμοι, δικη, δειχνει, διδυμο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ειλικρίνεια, υπαρχει, εμμονες, εξισωσεις, επρεπε, επιτυχια, ερχεται, εταιρια, ετων, ζαπινγκ, ζωη, ζωακια, ζωδιο, ζωης, ζομπι, χακερ, ιδεα, ιδεες, ιδια, ιδιο, ηλικια, ιντερνετ, υπνο, θεος, θες, θες να μαθεις, θυμος, ιδρυμα, ιερα εξεταση, εικονα, υφασμα, ηχο, καρκινος, καρμα, καφες, κεντρι, κι αλλο, κιλα, λαθος, λεπτομερειες, μαθηματικα, ματια, ματι, μενεγακη, μηκος, μηνες, μπανιο, μπορεις, μυαλο, μονα, νερο, νυχτα, παντα, οδηγος, οδηγηση, ουρανιο, οικογενεια, παιδακια, πηγαινε, πιατα, πιθανοτητες, πιο πολυ, πλαστικα, πλυντηριο, προγραμματα, πορτα, ψωνιο, ραντεβου, ροχαλητο, ρωτα, σελιδες, σιγουρος, σιδερο, συνεχεια, σειρα, σουπερ μαρκετ, σιριαλ, σκεφτεσαι, σκεψεις, σκηνες, σκορπιος, σπιτι, σουπερ, εσωψυχα, ταυρος, τυφλα, το φως, τρια, τριτη, τιτλος, φυλακη, φεγγαρι, φαινονται, φυσικα, φτανει, φλιτζάνι, χωμα, χρωμα, χαρα, ψωνια, ωρες, απλυτα, δικιο, φυτο, γνωσεις, χωρα, κηπο, λεξεις, μεινει, μοιαζει, μπροστα, mythbusters, σημαίνει, shirt, της παρεας, τοξοτη, τρωει, θεματα, νυχι, χαπια
Τυχαία Θέματα