Αγκάθι τα "κοκκινα" δάνεια στις συνομιλίες Ελλάδας-θεσμών

Ολονύχτια ήταν η συνάντηση των υπουργών Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη με τους επικεφαλής των Θεσμών, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. Η συνάντηση ξεκίνησε γύρω στις 21.00 το βράδυ της Κυριακής και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Στη συνάντηση δεν μετείχε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Έχει γίνει σημαντική πρόοδος για να υπάρξει συμφωνία για τα "κόκκινα δάνεια" αλλά δεν έχει κλείσει ακόμη η συμφωνία» δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Γ. Σταθάκης, εξερχόμενος από τη

συνάντηση με τους εκπροσώπους των θεσμών.

Ο υπουργός ανέφερε ότι το ραντεβού με τους θεσμούς ανανεώθηκε για τις 15:00 και επισήμανε ότι η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει σήμερα, καθώς αύριο Τρίτη αναχωρούν οι εκπρόσωποι των θεσμών. Πρόσθεσε ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία για το φορολογικό και πως το μεσημέρι θα συνεχιστεί η συζήτηση για τα «κόκκινα» δάνεια.

Συνεχίζεται η διαπραγμάτευση δήλωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος από τη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη με τους θεσμούς. «'Έχουμε φτάσει κοντά» σημείωσε ο κ. Στουρνάρας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την πορεία της διαπραγμάτευσης για τα «κόκκινα» δάνεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα