Σκορ και θέαμα ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο

Νίκησε 5-0 τον Παναιτωλικό με πέντε διαφορετικούς σκόρερ
Με τη 13η νίκη του σε 15 αγώνες έκλεισε τους εκτός έδρας αγώνες του για τη σεζόν 2015/16 ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές πέρασαν από το Αγρίνιο με 5-0 επί του Παναιτωλικού, διά περιπάτου όπως φανερώνει το τελικό αποτέλεσμα και με πέντε διαφορετικούς σκόρερ: τους Φορτούνη (7΄), Ντα Κόστα (30΄) και Σεμπά (57΄), Πουλίδο (69΄), Πάρντο (86΄). Δύο γκολ πέτυχαν στο

φινάλε οι γηπεδούχοι με τους Ουάρντα (88΄), Κάπελ (90΄).

Το χαρακτηριστικό του σημερινού αγώνα είναι πως μετά από κάθε «καθαρή» ευκαιρία των γηπεδούχων ακολουθούσε ένα γκολ των «ερυθρόλευκων»! Έτσι, μετά την αστοχία του Μάρκος Πάουλο σε τετ-α-τετ στο 5΄, ήλθε ο Κώστας Φορτούνης να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά-δυναμίτη στο 7', μετά από σέντρα του Ερνάνι. Στο 27΄ ο Αμρ Ουάρντα έστειλε την μπάλα άουτ σε νέο κλασικό τετ-α-τετ και στο 30΄ ο Ντα Κόστα με νέα κεφαλιά έγραψε το 0-2 πάλι από σέντρα του Ερνάνι.

Στο 58΄ ο Σεμπά πέτυχε το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού με διαγώνιο σουτ, ενώ τρία λεπτά νωρίτερα ο Καπίνο είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Κλέσιο. Μετά την εξέλιξη αυτή, οι γηπεδούχοι παρέδωσαν τα όπλα και δέχθηκαν ακόμα δύο γκολ. Στο 69΄ με τον Πουλίδο μετά από συνδυασμό Φορτούνη-Σεμπά και στο 86΄ με κεφαλιά του Πάρντο από σέντρα του Φορτούνη, που ήταν μακράν ο κορυφαίος της συνάντησης.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Παναιτωλικός κατάφερε να σώσει τα προσχήματα, καθώς στο 88΄ ο Ουάρντα με σουτ είδε την μπάλα να εξωστρακίζεται στον Ντα Κόστα και να καταλήγει στα δίχτυα, και στο 90΄ ο Λεάντρο Καπέλ διαμόρφωσε από κοντά το τελικό 2-5.

Νίκη για ΑΕΚ
Με τον Τόμας Πέκχαρτ να πατάει το χορτάρι του ΟΑΚΑ ως αλλαγή στο 67΄ και να σκοράρει δύο φορές (72΄,80΄) η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο για την 29η αγωνιστική της Super League. Ένα «τρίποντο» πολύτιμο για τον «Δικέφαλο», που προερχόταν από δύο διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα, ενώ έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 67΄ λόγω αποβολής του Κορδέρο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε ο ΠΑΟΚ να αξιοποιήσει την υπεροχή του και να κάμψει την αντίσταση του Λεβαδειακού, τον οποίο με γκολ των Λέοβατς στο 80΄ και Μακ στο 89΄ νίκησε 2-0, στο γήπεδο της Τούμπας για την 29η αγωνιστική της Super League.

Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος από τον Πανθρακικό και νίκησε δίκαια στην Κομοτηνή με 3-0, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν οι Λεοζίνιο (17'), Ρομάνο (88') και Περόνε (89').

Keywords
Τυχαία Θέματα