Αυτοκτόνησε ο μακελάρης του Λας Βέγκας

Αυτοκτόνησε μετά το μακελειό και πριν καταφτάσουν στο δωμάτιό του ξενοδοχείου ο δράστης του Λας Βέγκας, σύμφωνα με τις Αρχές.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε ότι ερευνά πληροφορίες για δράση ενόπλων. «Ερευνούμε τις αναφορές για ένοπλο κοντά/γύρω στο Mandalay Bay Casino. Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφύγουν την περιοχή», έγραψε νωρίτερα στο Twitter

η αστυνομία του Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναρτήθηκαν στο Twitter, το ξενοδοχείο Mandalay Bay έχει αποκλειστεί, ενώ σε ένα μήνυμα στο twitter αναφέρεται ότι υπάρχουν δύο ένοπλοι στον 32ο όροφο, που πυροβόλησαν εναντίον ενός σωματοφύλακα και αστυνομικών. To RT αναφέρει ότι η αστυνομία σκότωσε ένα εκ των δραστών.

Ο Στίβεν Πάντοκ, ο 64χρονος που σκότωσε περισσότερους από 50 ανθρώπους το βράδυ της Κυριακής αφού άνοιξε πυρ εναντίον του πλήθους σε μια συναυλία από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Λας Βέγκας, είχε τουλάχιστον 10 όπλα μαζί του, έγινε γνωστό από τον σερίφη του Λας Βέγκας.

Οι αρχές πιστεύουν ότι ο 64χρονος έκανε τσεκ ιν στο δωμάτιό του την περασμένη Πέμπτη. Tην ίδια ώρα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, 406 άνθρωποι διακομίστηκαν στα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, διακόπηκαν πτήσεις από και προς το διεθνές αεροδρόμιο ΜακΚάραν του Λας Βέγκας, μετά από το εν λόγω περιστατικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα