Αυτά ήταν τα λόγια Burelli -"Παναγία μου τι έκανα.. πήγαινε"

«Άγνοια» για το τι διέπραξε το βράδυ της 23ης Ιουνίου στην οδό Καταλυμάτων στην Αγία Νάπα φαίνεται πως είχε ο Aleks Burelli, ο ένας εκ των δυο δραστών του τετραπλού φονικού, ο οποίος και από τότε καταζητείται από τις αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα διατυπώθηκαν ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάνρνακος σήμερα, ημέρα κατά την οποία επιβλήθηκε η ποινή φυλάκισης 1 έτους στην κατηγορούμενη υπ΄αριθμόν 4, Σοφία Γρηγορίου, ο Aleks Burelli κατά την διάρκεια της παραλαβής του από την Γρηγορίου από την έπαυλη στον Πρωταρά, είπε

στην Γρηγορίου: «Παναγία μου τι έκανα, παναγία μου τι έκανα, πήγαινε, πήγαινε».

Δείτε εδώ: Τετραπλός: 12 μήνες φυλάκιση στη Σοφία Γρηγορίου

Η Γρηγορίου είχε λάβει οδηγίες να ακολουθήσει δεύτερο αυτοκίνητο το βράδυ του φονικού στην περιοχή όπου βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο των δραστών. Στο χωράφι όπου εντοπίστηκε το καμένο αυτοκίνητο συνάντησε και παρέλαβε τους Χαράλαμπο Ανδρέου και Aleks Burelli ο οποίος φαινόταν πολύ συγχυσμένος όταν μπήκε στο αυτοκίνητο.

Λίγο πιο πάνω ο Burelli εξήλθε από το δικό της αυτοκίνητο και μπήκε σε άλλο αυτοκίνητο. Το δικό της αμάξι, το οδήγησε ο Χαράλαμπος Ανδρέου στην συνέχεια της διαδρομής τους προς Λεμεσό, σύμφωνα με τα όσα της είχαν πει.

Στην Λεμεσό όπου κατέληξαν η Γρηγορίου ανέλαβε να παραδώσει τα ρούχα των δραστών που ήταν στο αυτοκίνητό της, στον Χαράλαμπο Ανδρέου.

Δείτε εδώ: Ένας ψυχρός εκτελεστής με κομποσχοίνια,σταυρούς και λαδάκια

Keywords
Τυχαία Θέματα