Υγρασία Τέλος!

Γνωρίζετε ότι η υγρασία βρίσκεται παντού και μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην υγεία και στο σπίτι σας; Παράγεται ακόμη και με την αναπνοή, τον ύπνο, το μαγείρεμα, το ντους, τα δομικά σφάλματα και μπορεί να προκαλέσει μούχλα, να προσελκύσει έντομα και να συμβάλει στην ανάπτυξη βακτηρίων που προκαλούν αλλεργίες.

Για να προλάβουμε αυτά και άλλα προβλήματα πρέπει να αερίζουμε καλά το χώρο και όχι μόνο. Οι συλλέκτες υγρασίας Bison Air Max είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί μας! Πρόκειται για

πανίσχυρα προϊόντα που βελτιώνουν την ποιότητα της ατμόσφαιρας, συμβάλουν στη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας του χώρου και μειώνουν τις πιθανότητες εμφάνισης μούχλας!

Παρέχονται σε διάφορα μεγέθη και ξεκινούν τη λειτουργία τους αυτόματα μόλις η υγρασία στην ατμόσφαιρα αυξηθεί πάνω από 50% ενώ σταματούν όταν πέσει κάτω από 50%. Διατίθενται σε δύο ειδών συσκευές, την κλασική και την Ambiance. Η Ambiance με νέα τεχνολογία Tab+ έχει ανταλλακτικά σε 3 αρώματα ενώ ο σχεδιασμός της είναι μοντέρνος και λειτουργικός για να ταιριάζει σε κάθε χώρο.

*Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Κύπρο: Leo Patriotis Ltd. Τα προϊόντα θα τα βρείτε σε σουπερμάρκετ και καταστήματα με είδη DIY.

Keywords
Τυχαία Θέματα