Αυτή είναι η δημοφιλέστερη επωνυμία εταιρίας στην Ελλάδα!

H εταιρία Everest αναδείχθηκε ανάμεσα στις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2016 στο πλαίσιο των Βραβείων Corporate Superbrands Greece 2016, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 20 Μαρτίου.

Η διάκριση αφορά την κατηγορία εστίασης στην οποία ξεχώρισαν συνολικά 7 εταιρίες και βασίστηκε σε βαθμολογία που έδωσαν η Κριτική Επιτροπή του θεσμού καθώς και το κοινό με βάση τα παρακάτω κριτήρια:

1. Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας και Δύναμη

Φήμης
2. Αξιοπιστία και Μακροχρόνια Συνέπεια
3. Εταιρική Υπευθυνότητα

«Η επιβράβευση αυτή μας γεμίζει υπερηφάνεια, γιατί αποτελεί το επιστέγασμα της διαρκούς προσπάθειάς μας για την ανάδειξη της μάρκας μας ως κορυφαία επιλογή των καταναλωτών. Το γεγονός ότι η διάκριση αυτή προέρχεται και από την επιλογή του κοινού, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά, ενώ η ευθύνη απέναντι στους καταναλωτές μας, γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

Η Everest αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της για καινοτομία τόσο σε επίπεδο προϊόντων, όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών από την αρχή της λειτουργίας της.

Ο διαγωνισμός Corporate Superbrands Greece 2016, εντάσσεται στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands και έχει ως σκοπό να αναδείξει τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα