ΑΕΛ:Ούτε αγγαρεία, ούτε αδιαφορία

Αγγαρεία στην αγγαρεία, αλλά η δουλειά δουλειά στην ΑΕΛ. Οι «κίτρινοι» είναι αναγκασμένοι να προετοιμάζονται κάθε εβδομάδα για να δίνουν αγώνες χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του κ. Χριστοφόρου.

Φυσικά αδιάφορη στο β' γκρουπ δεν πρόκειται να εμφανιστεί η ΑΕΛ και αυτό αποδείχθηκε με το «καλημέρα» στο Μακάρειο. Όπως και να έχει όμως, θα είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές να έχουν την απαραίτητη συγκέντρωση σε αυτά τα παιγνίδια.Ο

τεχνικός της ΑΕΛ ξέρει και κατανοεί πόσο δύσκολη περίοδος είναι για τους ποδοσφαιριστές του αυτή, εξού και τους ζητά τα αυτονόητα. Να μην δείχνουν αδιαφορία και να μην δείχνουν ότι κάνουν αγγαρεία στα παιγνίδια. Το ξέρει και ο ίδιος ότι παρά την ανωτερότητά της σε σχέση με τις άλλες ομάδες είναι πολύ δύσκολο να κάνει δέκα στα δέκα η ομάδα του. Για αυτό και το μόνο που ζητά είναι προσπάθεια και σοβαρότητα. Ο Κύπριος προπονητής θα προσπαθήσει να διορθώσει και κάποια πράγματα ενόψει κυπέλλου, όμως το γεγονός ότι πρέπει να κάνει αλλαγές σε παίκτες σε κάθε αγώνα δεν του επιτρέπει να δουλέψει όπως θα ήθελε.Ουσιαστικά οι αγώνες του β' γκρουπ θα αποκτήσουν χαρακτήρα πρόβας κυπέλλου, όταν η ΑΕΛ μάθει τον επόμενό της αντίπαλο στον θεσμό. Τότε θα ξεκινήσει ο κ. Χριστοφόρου να δουλεύει πάνω στο πλάνο των ημιτελικών και οι αγώνες του πρωταθλήματος θα χρησιμεύσουν ως μέρος της προετοιμασίας, αφού θα μάθει ποια ομάδα θα βρει στον δρόμο της. Φυσικά η ομάδα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ήδη κάνει τα κουμάντα της για να είναι προετοιμασμένο το τεχνικό επιτελείο της λεμεσιανής ομάδας, όποιος και αν είναι ο αντίπαλός της.Ο Μάικ Σέμα την Κυριακή σημείωσε το πρώτο του γκολ με την «κίτρινη» φανέλα. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο δεν έδειξε ακόμα τα προσόντα του και στην ΑΕΛ ελπίζουν ότι το γκολ στο Μακάρειο θα είναι η αρχή, έτσι ώστε να βρει τα πατήματά του. Να θυμίσουμε ότι ο Μάρκος Ταγκπατζούμι είναι τιμωρημένος στον πρώτο ημιτελικό και για αυτό ο κ. Χριστοφόρου θα πρέπει να επιλέξει για αντικαταστάτη του έναν εκ των Σέμα ή Ιονίτσα. Είναι λογικό ότι όποιος από τους δύο βγάλει την καλύτερη εικόνα στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις 8 Απριλίου θα έχει και τον πρώτο λόγο για να βρεθεί στην 11άδα της λεμεσιανής ομάδας στον ημιτελικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα