ΑΕΛ: Ξέρει τι πρέπει να κάνει για να φύγει με κέρδος

Ξέρει τι πρέπει να κάνει και πώς να αγωνιστεί για να πάρει τη νίκη ή, έστω, το κέρδος τη Δευτέρα στο ΓΣΠ η ΑΕΛ. Σίγουρα δεν εξαρτάται μόνο από αυτήν το αποτέλεσμα, όμως στη λεμεσιανή ομάδα άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φύγουν νικητές από το στάδιο της πρωτεύουσας. Ο αντίπαλός τους είναι το φαβορί, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, όμως και η ΑΕΛ δεν

πάει πίσω. Παρά την ισοπαλία με την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που δεν της βγήκε όπως θα ήθελε, η λεμεσιανή ομάδα βρίσκεται στα πάνω της και αυτό είναι ένα συν για την αναμέτρηση της Δευτέρας.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει ξεκινήσει και δουλεύει με τους παίκτες του στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγωνιστούν για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Έχει διαβάσει πάρα πολύ τον αντίπαλο της ομάδας του, γνωρίζει πολύ καλά τις αρετές του, που είναι πολλές, όμως ταυτόχρονα έχει εντοπίσει και τις αδυναμίες του και εκεί θα προσπαθήσει να κτυπήσει. Ο τεχνικός της ΑΕΛ έχει ήδη πει στους παίκτες του να βγάλουν από το μυαλό τους ότι ο αντίπαλός τους θα σκέφτεται τον αγώνα της Πέμπτης. Ξέρει καλά ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κτυπήσει με όλες του τις δυνάμεις την αναμέτρηση της Δευτέρας και δεν θέλει οι ποδοσφαιριστές του να αποπροσανατολιστούν για κανένα λόγο.

Άπαντες παρόντες

Είναι σίγουρα ευτυχέστατη συγκυρία ότι για ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι, ο προπονητής της ΑΕΛ έχει το σύνολο των ποδοσφαιριστών στην διάθεσή του. Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι (ανάμεσά τους φυσικά και ο Τζούνιορ) και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Στη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσουν οριστικά οι σκέψεις του τεχνικού των «κίτρινων» για το ποιοι παίκτες θα κληθούν να αγωνιστούν στο ΓΣΠ. Μια θέση στο φτερό είναι αυτή που «παίζεται» και ίσως μια θέση στον άξονα.

Ο Πίτι μπορεί να έχει κλέψει τις εντυπώσεις μέχρι τώρα, όμως είναι άνθρωπος και όχι θεός. Γι' αυτό και στον τελευταίο αγώνα καλά κλεισμένος δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του ουσιαστικά. Όμως αυτό τον πείσμωσε και είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στα υψηλά στάνταρ απόδοσής του τη Δευτέρα. Ο ξανθομάλλης άσος ξέρει ότι περιμένουν πολλά από αυτόν οι συμπαίκτες του και είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να πάρει η ΑΕΛ το αποτέλεσμα που θέλει. Ο Ισπανός είναι γεννημένος για τα μεγάλα παιχνίδια και θέλει να προσθέσει ακόμα μια εμφάνιση πολύ καλή στον αγώνα της Λευκωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα