Νέα Σαλαμίνα: Η νίκη θεωρείται επιτακτική

Με αισιοδοξία βλέπουν την αποψινή (18:00) αναμέτρηση με τη Δόξα, που θα γίνει στο Στάδιο «Αμμόχωστος», στη Νέα Σαλαμίνα. Ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι η αντίπαλός τους βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογικά θέση, όμως οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως όλα θα εξαρτηθούν από τη δική τους απόδοση. Αυτό που προέχει, λοιπόν, είναι οι «ερυθρόλευκοι» να αγωνιστούν με σοβαρότητα και χωρίς κανέναν εφησυχασμό, για να πάρουν το μοναδικό ζητούμενο.

Άλλωστε, για να ελπίζει η Σαλαμίνα στην έκτη θέση, θα πρέπει να

κάνει ισάριθμες νίκες στους τρεις αγώνες που απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Με την προϋπόθεση φυσικά ότι η Ανόρθωση θα απολέσει βαθμούς. Βήμα-βήμα όμως. Αυτό που προέχει τώρα είναι να περάσουν ανώδυνα το εμπόδιο της Δόξας.

Εκτός δυο

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει στους Βεσελοφσκι και Αβελάιρας. Απ' εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι κανονικά στη διάθεσή του. Τη θέση του Βεσελόφσκι κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Νεόφυτος Μιχαήλ, έπειτα από αρκετό καιρό. Με αυτά τα δεδομένα, ο Ελλαδίτης τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους: Μιχαήλ, Μπεμπέ, Τσούρτσουριτς, Μακρίεφ, Κούσουλο, Φούσκο, Μάατσι, Σκοπελίτη, Γκράσι, Τσαμπούρη κι Εγγλέζου.

Περιμένουν θερμή στήριξη

Στη Νέα Σαλαμίνα αναμένουν μαζική στήριξη από τον κόσμο της ομάδας. Θεωρούν ότι θα είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές, για να τους σπρώξουν στην επιτυχία. Δεν υπάρχει περιθώριο για την παραμικρή απώλεια και σίγουρα ο κόσμος θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα