ΑΕΖ: Δεν τα παρατά…

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή παίζει σήμερα η ΑΕΖ στο Παφιακό κόντρα στον Ερμή. Έχουν μείνει τρία παιγνίδια (τα άλλα δύο είναι η Αναγέννηση και η Δόξα) και η νεοφώτιστη ομάδα θα προσπαθήσει να προσπεράσει τη Δόξα στη βαθμολογία, έτσι ώστε να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και να μπει στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Σαφέστατα η ομάδα του Δημήτρη Δημητρίου γνωρίζει ότι είναι το αουτσάιντερ στη μάχη της παραμονής λόγω της αποψίλωσης του ρόστερ της, όμως, είναι αποφασισμένη να δώσει κάθε ικμάδα των δυνάμεών της για να καταφέρει κάτι που πριν από

έναν ή 1,5 μήνα φάνταζε απίθανο. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα για τον σημερινό αγώνα.

Σε μιαν άλλη εξέλιξη, χθες ανακοινώθηκε ότι απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΖ κατά της ποινής που της επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής (50.000 ευρώ). Το μέλος της διοίκησης της ομάδας Χρήστος Χρήστου είπε σε δηλώσεις του ότι «πληρώσαμε και την έφεση και τον δικηγόρο, ήταν ό,τι χειρότερο. Κάποιοι θα πανηγυρίζουν στην πλάτη μας. Αρχίσαμε αυτόν τον αγώνα με αξιοπρέπειά, αλλά όλα έπεσαν στο κενό. Κανένας δεν τολμά να κάνει κάτι για να βλάψει το σωματείο μας. Δεν είχε γίνει το οτιδήποτε στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα