ΑΕΛ: Συμφωνία με Ηλία, απαντά ο Αβραάμ

Σε φουλ ρυθμό συνεχίζεται ο προγραμματισμός της ΑΕΛ για τη νέα περίοδο. Με τον Ηλία Χαραλάμπους υπάρχει προφορική συμφωνία και όλα δείχνουν ότι ο διεθνής αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ. Απ' εκεί και πέρα, ο Αντρέας Αβραάμ είχε χθες ραντεβού με τον πρόεδρο της ΑΕΛ

Ανδρέα Σοφοκλέους. Ο πρόεδρος της λεμεσιανής ομάδας τού εξέφρασε το ενδιαφέρον της ΑΕΛ και ο πρώην άσος της Λάρισας ζήτησε μια μικρή διορία για να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, στην ΑΕΛ θέλουν να εμπλουτίσουν το ρόστερ της ομάδας και με Κύπριους ποδοσφαιριστές, που θα έχουν ποιότητα και θα προσδώσουν βάθος στον πάγκο.

Πέραν αυτών που θα αποκτηθούν, είναι και αυτοί που θα αποχωρίσουν. Τρεις ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την ΑΕΛ είναι οι Πίτι, Γεωργιάδης και Ρόμο. Ο Ισπανός άσος, αν και ξεκίνησε καλά, δεν είχε την ανάλογη συνέχεια και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ πιστεύει ότι με τα λεφτά που παίρνει μπορεί να βρει κάτι καλύτερο, που θα ταιριάζει περισσότερο στα πλάνα του. Ο Γεωργιάδης είναι εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού και δεν θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο, που τελειώνει αυτόν τον μήνα.

Ο Ρόμο είναι διαφορετική περίπτωση. Στην ΑΕΛ τον ήθελαν, του πρότειναν καλύτερο συμβόλαιο από πέρσι, όμως όλα δείχνουν ότι ο Βενεζουελάνος κίπερ αποφάσισε να αναζητήσει αλλού ποδοσφαιρική στέγη για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η λεμεσιανή ομάδα έκανε μια εξαιρετική οικονομική πρόταση στον Βενεζουελάνο τερματοφύλακα για τα οικονομικά δεδομένα του Συλλόγου, ωστόσο φαίνεται ότι οι άλλες ομάδες που έχουν προσεγγίσει τον Ρόμο… του έχουν προσφέρει καλύτερα χρήματα. Έτσι η ΑΕΛ κινείται για την απόκτηση άλλου τερματοφύλακα, με τον οποίο μάλιστα έχει συμφωνήσει προφορικά και σύντομα αναμένονται και οι υπογραφές των συμβολαίων.

Αβέβαιο το μέλλον τους

Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές που ναι μεν έχουν συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο, είναι, δε, αβέβαιο αν θα παραμείνουν στην κατηγορία. Ο Αλί Σαβανέ έχει συμβόλαιο και τη νέα περίοδο με την ΑΕΛ, όμως δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα παραμείνει στον Σύλλογο αφού δεν έπεισε τον προπονητή της ομάδας ότι μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει στη μεσαία γραμμή. Δεν είναι τυχαίο ότι με τον κ. Μπαλταζάρ στον πάγκο ο χρόνος συμμετοχής του δεν ήταν αρκετός.

Στην ιδία μοίρα φαίνεται ότι βρίσκεται και ο Μπλάνκο. Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, προσέφερε ελάχιστα στη λεμεσιανή ομάδα και, πάρα το ότι έχει συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΛ.

Λίγο διαφορετική είναι η περίπτωση Μιτρέα. Ο Ρουμάνος αμυντικός, που επίσης έχει συμβόλαιο και για του χρόνου, πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα και δεν είναι σίγουρο ότι θα φύγει. Αυτό θα συμβεί αν ο κ. Μπαλταζάρ θελήσει να πάρει διαφορετικών χαρακτηριστικών αμυντικό. Είναι δεδομένο ότι μένουν οι Τζούνιορ και Λαφράνς και αν ο προπονητής της ΑΕΛ θέλει να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό είναι αδύνατο να μείνει και ο Ρουμάνος και η λεμεσιανή ομάδα να καλύψει τις 4 από τις 15 θέσεις των ξένων του ρόστερ της με κεντρικούς αμυντικούς.

Να θυμίσουμε ότι από την ΑΕΛ λέχθηκε πως μέσα στην εβδομάδα θα έρθουν οι πρώτες ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα