Αυτοκριτική και πείσμα για τίτλους

ΑΕΚ
Άρχισαν οι διεργασίες για τον προγραμματισμό και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις

Το ερχόμενο Σάββατο πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος και για την ΑΕΚ το μοναδικό ζητούμενο είναι να κερδίσει την Ανόρθωση και να τερματίσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα της Λάρνακας για τρίτη σερί χρονιά εξασφαλίζει την παρουσία της στην Ευρώπη και αυτό συνεπάγεται με επιτυχία.

Όμως στην ΑΕΚ η φετινή χρονιά αφήνει και κάποια απογοήτευση, γιατί δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν

κάποιον τίτλο. Σίγουρα θα γίνει απολογισμός της χρονιάς και αυτοκριτική για τα λάθη που έγιναν. Φυσικά τα θετικά ήταν περισσότερα από τα αρνητικά. Περί αυτού δεν τίθεται καμία αμφιβολία.

Στις λεπτομέρειες η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος και πιθανόν από εφησυχασμό αυτόν του Κυπέλλου. Η ΑΕΚ όμως για ακόμη μια φορά παρουσίασε στόφα μεγάλης ομάδας. Πάνω σε αυτό θα κτίσουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ βρίσκεται στον σωστό δρόμο και όλοι είναι πεισμωμένοι και έχουν την υπομονή για συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, ώστε η ΑΕΚ επιτέλους να βαδίσει σε τίτλους και διακρίσεις που είναι το όνειρο του κάθε ΑΕΚτζή. Έτσι η προσοχή επικεντρώνεται 100% στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο στόχος είναι να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πιο ισχυρή και πιο απαιτητική. Η ΑΕΚ κέρδισε εμπειρίες, έβαλε τις βάσεις, έγινε πιο ώριμη και ξέρει τι θέλει. Πλέον ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Το κάτι παραπάνω, που αυτό συνεπάγεται με τίτλους και διακρίσεις.

Ώρα για προγραμματισμό
Στην ΑΕΚ ήδη άρχισαν οι διεργασίες για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Τσάβι Ρόκα μαζί με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Αρχικά θα παρθούν αποφάσεις για τους ποδοσφαιριστές των οποίων ολοκληρώνονται τα συμβόλαια. Αναφερόμαστε στους Λαρένα, Καταλά, Λαμπάν, Χουάν Τομάς και Χουάν Πάμπλο.

Όσον αφορά τον Μυτίδη, πολύ πιθανόν να συνεχίσει στην ΑΕΚ, ενώ ο Μαλόκου επιστρέφει Ισπανία και στην Ταραγόνα. Σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Όσον αφορά την ενίσχυση, αναμένεται να γίνουν αρκετές κινήσεις. Σίγουρα θα γίνει κίνηση και για τερματοφύλακα, αφού όλα συνηγορούν ότι ο Μίνιο δεν θα είναι έτοιμος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πάει Πολωνία
Στην Πολωνία, όπως έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, θα πάει και φέτος η ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Από τη στιγμή που οι Λαρνακείς είναι ευχαριστημένοι εκεί, δεν θα μπουν καν στη διαδικασία για εξεύρεση νέου προπονητικού κέντρου.

Το μόνο που εκκρεμεί στην ομάδα για να μεταβεί στην πόλη Gdansk της Πολωνίας είναι οι ημερομηνίες, αφού περιμένουν τον κυπελλούχο για τις ημερομηνίες που θ' αγωνιστούν. Αν ο ΑΠΟΕΛ πανηγυρίσει νταμπλ, τότε η ΑΕΚ, ως δεύτερη, θα αγωνιστεί στον β' προκριματικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα