ΑΕΖ: Σε εξέλιξη ο προγραμματισμός

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός στην ΑΕΖ. Η νεοφώτιστη ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, αφού προχώρησε αρχικά στην ανανέωση της συνεργασίας της με 7 ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ (Σίμο Κρασσά, Ανδρέα Χρίστου, Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου, Σταυρινό Στυλιανού, Σέργιο Παναγιώτου, Παντελή Κυριάκου και Ανδρέα Μαμμίδη), προχώρησε στις πρώτες της μετεγγραφές.

Ήδη η ομάδα του Ζακακίου ανακοίνωσε την απόκτηση του επιθετικού Αντρέα Πιτταρά (αγωνιζόταν στον Οθέλλο) και του αμυντικού μέσου Αντώνη Κατσή, ο οποίος μέχρι τον Μάρτιο ήταν στην Αγία Νάπα. Έχουν ήδη συμφωνήσει,

και απομένει το τυπικό της ανακοίνωσής τους, και οι Ελλαδίτες Σακελλαρίου και Γιαννίτσης. Ο πρώτος είναι αριστερός μπακ, ενώ ο δεύτερος είναι κεντρικός αμυντικός.

Η ΑΕΖ είναι πολύ κοντά και στον Σέρβο αμυντικό Νεμπόισια Σκόπλιακ, ο οποίος αγωνιζόταν φέτος στην Αγία Νάπα, ενώ είναι σε επαφές και με τον Κρίστη Ανδρέου. Ο προπονητής της ομάδας Νικόλας Μαρτίδης δίνει μεγάλη έμφαση στην απόκτηση ενός καλού τερματοφύλακα και έχει ρίξει τα δίκτυα του στην Ελλάδα, μελετώντας αξιόλογες περιπτώσεις από τη «Football League».

Keywords
Τυχαία Θέματα