Έκτακτα δρομολόγια από τις «Μινωικές Γραμμές»

Την τροποποίηση του προγράμματος τους, με την προσθήκη έκτακτων ημερήσιων δρομολογίων, για την Τρίτη 10 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία λήγει η 4ήμερα απεργία της ΠΝΟ, ανακοίνωσαν οι «Μινωικές Γραμμές».

Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια της εταιρείας στις γραμμές Ηράκλειο–Πειραιάς και Πάτρα–Ηγουμενίτσα–Αγκώνα τροποποιούνται ως ακολούθως:

Γραμμή Κρήτης

ΕΚΤΑΚΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ, ΤΡΙΤΗ

10 ΜΑΪΟΥ 2016, ΣΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ, H/S/F KNOSSOS PALACE

Αναχώρηση από Ηράκλειο, στις 11:00 το πρωί

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ, H/S/F FESTOS PALACE

Αναχώρηση από Πειραιά, στις 11:00 το πρωί

Όσον αφορά τα βραδινά δρομολόγια, την Τρίτη (10.05.16) τα πλοία της εταιρείας στη γραμμή ΗράκλειοΠειραιάςΗράκλειο, θα επανέλθουν στα προγραμματισμένα δρομολόγιά τους.

Γραμμές Αδριατικής:

ΕΚΤΑΚΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΡΙΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2016, ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

ΠΑΤΡΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΑΓΚΩΝΑ, CRUISE EUROPA

Το Cruise Europa θα αναχωρήσει εκτάκτως την Τρίτη, 10.05 αμέσως μετά την λήξη της απεργίας, από Πάτρα/Ηγουμενίτσα προς Αγκώνα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ, ΤΡΙΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2016, ΣΤΙΣ 19:00

ΠΑΤΡΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΑΓΚΩΝΑ, CRUISE OLYMPIA

Το Cruise Olympia θα πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο του δρομολόγιο την Τρίτη 10.05, στις 19:00, από Πάτρα προς Ηγουμενίτσα – Αγκώνα (χωρίς προσέγγιση στο λιμένα της Τεργέστης)

Σε περίπτωση που παραταθεί η διάρκεια της απεργίας, η εταιρεία επισημαίνει ότι θα ανακοινώσει εκ νέου τις τροποποιήσεις των δρομολογίων της, τόσο στη γραμμή της Κρήτης όσο και στις γραμμές της Αδριατικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα