ΑΕΛ: Ο κόουτς σφίγγει τα λουριά

Με τον Πάμπο Χριστοδούλου στον πάγκο η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Άρη. Ο Κύπριος τεχνικός επέστρεψε στην Κύπρο ύστερα από 12 ημέρες στο εξωτερικό για θέματα προγραμματισμού και θα βρίσκεται ξανά στη θέση του. Ο κ. Χριστοδούλου έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του για τις δύο σερί ήττες που είχαν στο πρωτάθλημα, και τους ζήτησε να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες. Όχι τόσο για την έβδομη θέση, όσο για να μην χαλάσουν την καλή εικόνα που δημιούργησαν

στον κόσμο όλο το προηγούμενο διάστημα. Εννοείται πως όλοι στην ΑΕΛ θέλουν η ομάδα να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου, γιατί θα είναι απογοητευτικό οι «κίτρινοι» να πέσουν κάτω από την έβδομη θέση στο τέλος της χρονιάς.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ αναμένεται να διαμορφώσει κάπως την ενδεκάδα της ομάδας, δίνοντας χρόνο στους ποδοσφαιριστές που έβγαλαν καλό πρόσωπο στα προηγούμενα παιγνίδια. Φυσικά΄, θα συνεχιστεί η στρατηγική τού να παίρνουν χρόνο οι νεαροί της ομάδας για να δείξουν τι μπορεί να περιμένει από αυτούς ο προπονητής τους. Όμως, όσο πλησιάζουμε στο τέλος, όσο βγάζουν εικόνα αδιαφορίας, δύσκολα θα ξαναπάρουν χρόνο συμμετοχής.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν και τα αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός είναι οι τραυματίες Αϊρόσα, Αντράντε. Ακόμα δεν ξεκαθάρισε αν ο Σαρδινέρο είναι σε θέση να αγωνιστεί σήμερα ή αν θα επιστρέψει μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Επιστρέφει ο Πιέχ, που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ ο Ντεγκρά που έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα της Κυριακής, λόγω της απειλής που δέχθηκε, λογικά θα επιστρέψει στην αποστολή της ομάδας για τον σημερινό αγώνα.

Περί προγραμματισμού

Μετά τον σημερινό αγώνα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το σκηνικό όσον αφορά το κεφάλαιο προγραμματισμός. Με δύο αγώνες να απομένουν είναι πιθανόν να αρχίσουν να ανακοινώνονται από την επίσημη ΑΕΛ οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν. Ταυτόχρονα, ο κ. Χριστοδούλου θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση, για να ενημερώσει για τις επαφές που είχε σε Πορτογαλία και Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα