ΑΕΛ: Να σπάσουν το ρόδι…

Να πετύχει επιτέλους δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα θέλει η ΑΕΛ σήμερα το απόγευμα υποδεχόμενη την Αγία Νάπα. Οι «κίτρινοι» της Λεμεσού ψάχνουν κίνητρα μέσα από αυτά τα παιγνίδια, έτσι ώστε να μπορέσουν να τα αντιμετωπίσουν ως αγώνες πρωταθλήματος και όχι αγγαρείας.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προσπάθησε να περάσει στους παίκτες του τη φιλοσοφία ότι θα πρέπει να παρουσιάζονται σοβαροί και συγκεντρωμένοι στα εν λόγω

παιγνίδια, γιατί μόνο έτσι θα διατηρηθούν σε καλό αγωνιστικό ρυθμό ενόψει και του κυπέλλου.

Φυσικά, όπως και την προηγουμένη εβδομάδα, έτσι και σήμερα ούτε λόγος να γίνεται για παιγνίδι πρόβα για το κύπελλο. Ο λόγος έχει να κάνει με τις πολλές απουσίες των «κιτρίνων», αφού ο κ. Χριστοφόρου ποδοσφαιριστή που μην είναι 100% έτοιμος δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει σε αυτούς τους αγώνες χωρίς σημασία. Έτσι ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας δεν υπολογίζει για σήμερα 7 ποδοσφαιριστές. Ο Ντιαλό είναι τιμωρημένος, αφού συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών. Οι Σαμπού, Καλό και Εσπάνα υποφέρουν από μυϊκούς τραυματισμούς και γίνεται μια προσεγμένη θεραπεία για να είναι πανέτοιμοι στον πρώτο ημιτελικό. Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Μεντί, Μπεμπέ και Εντμάρ, τα οποία όμως δεν είναι σοβαρά. Θα μείνουν εκτός σήμερα καθαρά για προληπτικούς λόγους.Όπως και την περασμένη Κυριακή, έτσι και σήμερα ο κ. Χριστοφόρου θα παρατάξει μια 11άδα που θα περιλαμβάνει και βασικούς ποδοσφαιριστές αλλά και αναπληρωματικούς. Τους μεν πρώτους θέλει να τους διατηρήσει σε ετοιμότητα, τους δε άλλους να τους δώσει λεπτά για να διαπιστώσει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει στα παιγνίδια του κυπέλλου. Η προσοχή του Κύπριου τεχνικού σίγουρα θα είναι στραμμένη κυρίως στους Σέμα και Ιονίτσα, αφού λογικά ένας εκ των δύο θα κληθεί να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ταγκπατζούμι στον πρώτο ημιτελικό, όπως επίσης και στον Οχενέ, ο οποίος ίσως κληθεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο κύπελλο, λόγω των απουσιών με κάρτες των Σακκέτι και Νικολάου.

Keywords
Τυχαία Θέματα