Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στα Γιάννενα

Πτώμα άνδρα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στα Γιάννενα, στη λίμνη Παμβώτιδα. Όπως επιβεβαιώθηκε, πρόκειται για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Αναλυτικότερα, στις 7.40 το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε κλήση από ζευγάρι κατοίκων των Ιωαννίνων που ενημέρωσε ότι έχει βρει πτώμα σε αγροτική περιοχή κοντά στη Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων, όπου σπούδαζε ο νεαρός. Πρώτος αναγνώρισε τη σορό ο θείος του παιδιού, Γ. Βιβιεδάκης. Όπως έγινε γνωστό, το πτώμα του φοιτητή βρέθηκε σε απόσταση μόλις 800 μέτρων από τη σχολή.

Το ζευγάρι, το οποίο είχε βγει για βόλτα, δεν ήταν σίγουρο
αρχικά ότι επρόκειτο για πτώμα. Αμέσως σήμανε συναγερμός, άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο και βρήκαν πτώμα σε προχωρημένη σήψη. Επι τόπου έσπευσε και ο ιατροδικαστής, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost Greece, το πτώμα βρέθηκε σε άθλια κατάσταση σε λάσπες, φέροντας πολλές δαγκωματιές από ζώα. Λόγω της κατάστασης της σορού, θεωρείται ότι είναι δύσκολο να εξακριβωθεί εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για αυτοκτονία. Δίπλα στη σορό του 20χρονου φοιτητή βρέθηκε μαχαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου.

Η αστυνομία δεν έχει προβεί ακόμη σε επίσημη ανακοίνωση αναφέροντας το όνομα του Βαγγέλη Γιακούμακη. Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκειμένου να ταυτοποιηθεί η σορός.

Το χρονικό της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη και ο τραγικός επίλογος

Νωρίτερα, ρεπορταζ από το σημείο

Βρέθηκε πτώμα στη λίμνη Παμβώτιδα από eleftherios-savvidis
Keywords
Αναζητήσεις
giakoymakns baggelns, nekros vaggelis giakoumakis
Τυχαία Θέματα