Ερμής: «Να παραδώσουν τις φανέλες»

Χτύπησε και πάλι ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος.

Μετά και την ήττα από την Ανόρθωση ο πρόεδρος της ομάδας κάλεσε τους ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να φοράνε την φανέλα της ομάδας όπως την παραδώσουν. Στον Ερμή υπάρχει απογοήτευση όχι γιατί ηττήθηκε η ομάδα από την καλύτερη Ανόρθωση αλλά για τον τρόπο που χάθηκε ο αγώνας.

Η ανακοίνωση:Μετά το ματς με την Ανόρθωση ως πρόεδρος του Ερμή Αραδίππου έχω την ανάγκη να πω τα ακόλουθα:Όσοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να φορούν την φανέλα του ΕΡΜΗ να την παραδώσουν. Υπάρχουν πολλοί μνηστήρες που θέλουν να έρθουν στον ΕΡΜΗ. Πριν την αυριανή

προπόνηση θα περιμένω τους ποδοσφαιριστές αυτούς που θέλουν να παραδώσουν την φανέλα.Στέλνω μήνυμα σε όλους ότι δεν είμαστε λυπημένοι επειδή χάσαμε από την Ανόρθωση αλλά από τον τρόπο που χάσαμε. Η Ανόρθωση ήταν ανώτερη από εμάς και κέρδισε δίκαια αλλά τέτοιες παρουσίες δεν τις δέχομαι.Μέχρι αύριο, άπαντες να έρθουν να απολογηθούν και να δώσουν εξηγήσεις. Θα μπει σημαντικό πρόστιμο σε όλους. Είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία της ομάδας αλλά έχουμε και όραμα να κάνουμε τον ΕΡΜΗ καλύτερο και μεγαλύτερο και πιο ανταγωνιστικό που να στέκεται αντάξια απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Ο στόχος της Ευρώπης δεν χάθηκε και θα κάνουμε τα πάντα και ότι χρειαστεί για να τον πετύχουμε. Ο επόμενος αγώνας είναι με την ΑΕΚ και θα αγωνιστούν αυτοί που πραγματικά μπορούν. Αυτό το μήνυμα το στέλνω προς πάσα κατεύθυνσή.

Keywords
Τυχαία Θέματα