ΑΕΛ: Κόβει άμεσα δρόμο στην αναδιάρθρωση

Το έλα-φύγε και η αναδιάρθρωση στο ρόστερ της ΑΕΛ είναι σε πλήρη εξέλιξη, με ξεκάθαρο στόχο να βγει ενισχυμένη στο τέλος Ιανουαρίου.

Ο Ισμαΐλ Σάσι αποτελεί ουσιαστικά την 3η κίνηση της ΑΕΛ στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Η ΑΕΛ με συνοπτικές διαδικασίες προχωρεί στην

απόκτηση του Τυνήσιου επιθετικού που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στο φτερό, που είναι και η φυσική του θέση. Ο Σάσι φέτος είχε με την ομάδα της ΑΕΖ 16 συμμετοχές και 5 τέρματα. Η μετεγγραφή είναι τελειωμένη μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου της ΑΕΛ Ανδρέα Σοφοκλέους και του γενικού αρχηγού της ΑΕΖ Χρίστου Χρίστου. Η νεοφώτιστη ομάδα ικανοποιήθηκε οικονομικά και απομένει να πέσουν οι υπογραφές για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση από τους «κίτρινους».

Πέραν του επιθετικού, εξελίξεις υπάρχουν και στο κεφάλαιο αμυντικός και αντικαταστάτης του Σιέλη. Στη λεμεσιανή ομάδα έχει προταθεί ο Ρουμάνος Μπογκντάν Μιτρέα και στην ΑΕΛ εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωσή του. Είναι δεδομένο ότι η φυγή Σιέλη αναγκάζει τους «κίτρινους» να αποκτήσουν αμυντικό, και ο Μιτρέα είναι μια επιλογή που έχει ενώπιόν του ο Πάμπος Χριστοδούλου. Πρόκειται για 29χρoνο (29/09/1987) αμυντικό, ο οποίος ανήκει στη Στέαουα Βουκουρεστίου, με την οποία είχε φέτος 5 συμμετοχές. Παλαιότερα αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Άσκολι και Βιτορούλ. Έχει σαν καλό του πόδι το αριστερό, κάτι που ήθελε ο τεχνικός της ΑΕΛ.

Απ' εκεί και πέρα είναι όλα ανοικτά σε ό,τι αφορά τον Κάρλος Ουέλιγκτον. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ζήτησε να αποχωρήσει, όμως δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η ΑΕΛ θα αποδεχθεί το αίτημά του. Άλλωστε η απόκτηση Σάσι δεν σημαίνει ότι ο Ουέλιγκτον είναι περιττός στην ομάδα. Μέχρι την αρχή της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά και αυτή η εκκρεμότητα. Χθες η ΑΕΛ ανακοίνωσε ακόμα μιαν αποδέσμευση.

Keywords
Τυχαία Θέματα