Ανόρθωση: Πνέει αέρας αισιοδοξίας

Η προσωπικότητα του Ανδρέα Παντελή και οι σπουδαίες επιτυχίες του παρελθόντος θα είναι στοιχεία σημαντικά για το άμεσο μέλλον.

Αέρας αισιοδοξίας πνέει πλέον στην Ανόρθωση, μετα τις σημαντικές εξελίξεις στα διοικητικά της Εταιρείας. Με την παρουσία του Ανδρέα Παντελή στα ηνία της προεδρίας προσδοκούν ότι ο ιστορικός σύλλογος της Αμμοχώστου θα μπει επιτέλους στο σωστό δρόμο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή σε όλους τους τομείς. Δεν μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να

αλλάξουν τα πάντα. Όπως δήλωσε ο κ. Παντελή ο στόχος είναι η σκληρή δουλειά. Η στήριξη του κόσμου θα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας. Η συσπείρωση των Ανορθωσιατών είναι αναγκαία. Σε αυτό ποντάρουν όλοι στην Ανόρθωση. Το σίγουρο είναι ότι η νέα διοίκηση θα προσπαθήσει να αρχίσει να διορθώνει κάποια πράγματα. Η προσωπικότητα του Ανδρέα Παντελή και οι σπουδαίες επιτυχίες του παρελθόντος θα είναι στοιχεία σημαντικά για το άμεσο μέλλον. Το σίγουρο είναι ότι η επιστροφή του Ανδρέα Παντελή έχει μοναδικό στόχο η Ανόρθωση να γίνει ξανά «Μεγάλη Κυρία». Έτσι ο στόχος θα είναι να κλείσει η χρονιά όσο το δυνατό καλύτερα και πλέον το βάρος θα πέσει στη νέα χρονιά.

Συνάντηση με Λέβι

Έγινε η πρώτη συνάντηση του Ρόνι Λέβι με τον Ανδρέα Παντελή και συζήτησαν για πολλά και διάφορα πράγματα όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος. Αυτό που βγήκε από τη συνάντηση είναι ότι θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για την ενίσχυση της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι σήμερα θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Γιαννούλη, με μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις, δεν υπάρχει ακόμη κάτι δεδομένο, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι θα έρθουν ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν το επίπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα