Βουλιάζει η ΑΕΚ, τέλος ο Μοράις

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ: Νέα ισοπαλία ο Ολυμπιακός, στη 2η θέση η Ξάνθη
Δεν έχουν σταματημό τα προβλήματα της ΑΕΚ, που γνώρισε την ήττα από τον Παναιτωλικό με 3-2 και από σήμερα ψάχνει προπονητή, αφού ο Μοράις απομακρύνθηκε.

Σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12’ με τον Μαρκόφσκι, αλλά η «ένωση» γύρισε γρήγορα το παιχνίδι.

Αρχικά με τον Αλμέιδα (22’) και στη συνέχεια με τον Γαλανόπουλο (33’), η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στην επανάληψη, όμως, ανέλαβε δουλειά ο Μάκος και με δύο γκολ στο 55’ και 82’ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Δεύτερη στη σειρά εκτός έδρας ισοπαλία για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, καθώς μετά τα Χανιά έφυγε με έναν βαθμό και από την Τρίπολη. Σε ένα ματς μέσα στη βροχή, με πολλές φάσεις αλλά χωρίς γκολ, έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα, ο οποίος από το 60' αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάσα με 2η κίτρινη κάρτα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κάκιστη κατάσταση, με λίμνες νερού στα περισσότερα σημεία λόγω της βροχής κι αυτό δυσκόλευε σε μεγάλο βαθμό τις ενέργειες των ποδοσφαιριστών

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη της πανηγύρισε η Ξάνθη, που επιβλήθηκε 3-1 του ουραγού Ηρακλή στα Πηγάδια και απολαμβάνει τη... μοναξιά της δεύτερης θέσης στην κατάταξη με 31 βαθμούς.

Σημαντική νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στο... χωράφι του Εθνικού Σταδίου «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Το γκολ του Μιχαήλ στο 18ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση και υποχρέωσε τους «κυανέρυθρους» στην πρώτη τους ήττα μετά από οκτώ αγώνες πρωταθλήματος. Μεγάλο διπλό πέτυχε η Κέρκυρα στο Περιστέρι.

Τα αποτελέσματα:
Ατρόμητος-Κέρκυρα 1-4
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 1-0
Βέροια-ΑΕΛ 1-1
Ξάνθη-Ηρακλής 3-1
Παναιτωλικός-ΑΕΚ 3-2
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός(17:15)
Παναθηναϊκός-Πλατανιάς(19:30)

Keywords
Τυχαία Θέματα