ΑΕΛ: Αλλάζει και φαίνεται

Με ιδιαίτερη θέρμη έγινε δεκτή από τους φίλους της ΑΕΛ η πεντάρα επί του Εθνικού. Όχι τόσο για το τελικό σκορ και τη βαθμολογική σημασία της νίκης, αλλά για τη συνολική εμφάνιση της ομάδας και τα ελπιδοφόρα μηνύματα που στέλλει. Είναι πασιφανές πλέον ότι η ΑΕΛ άλλαξε και θα συνεχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο. Με τον Πάμπο Χριστοδούλου στον πάγκο και

με τα όσα δείχνει στο γήπεδο τον τελευταίο καιρό, έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται και να φιλοδοξεί για επιστροφή σε πρωταγωνιστική βάση από την αμέσως επόμενη χρονιά.

Η πρόκληση και ο στόχος της ΑΕΛ είναι στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα πλέον είναι να γίνει ο προγραμματισμός που πρέπει να γίνει. Στην πρώτη του παρουσία του στη λεμεσιανή ομάδα ο Πάμπος Χριστοδούλου έδειξε πλούσια δείγματα γραφής και παρά το ότι οι συνθήκες σήμερα είναι άλλες, δεν αφήνει πολλά περιθώρια απαισιοδοξίας. Γενικώς, το κλίμα στην ΑΕΛ αλλάζει και η μιζέρια πάει να αντικατασταθεί από την ελπίδα και την προοπτική, στοιχεία που θα αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική αν πετύχει ο προγραμματισμός του Καλοκαιριού.

Το ποιοι θα φύγουν και το ποιοι θα μείνουν θα διαφανεί μέσα από τους υπόλοιπους αγώνες των πλέι οφ. Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει χρόνο για αξιολόγηση και παράλληλα για προγραμματισμό. Υπάρχει μεγάλη συζήτηση για τους Οχένε, Πίεχ και Αγκάνοβιτς, και όχι τυχαία, αφού πρόκειται για τρεις παίχτες με ποιοτικά και ηγετικά χαρακτηριστικά, στο κατά πόσο μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για την επόμενη χρονιά. Για την ώρα δείχνουν ότι μπορούν, αλλά ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει να είναι σίγουρος πριν κάνει τα τελικά του σχέδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα