27 υπερτυχεροί κέρδισαν τα ψώνια όλης της χρονιάς

Τα ψώνια μιας ολόκληρης χρονιάς προσφέρει η Lidl Cyprus στους 27 υπερτυχερούς του διαγωνισμού που διενήργησε όλο τον Ιανουάριο στα καταστήματά της.

Αγορές 300 Ευρώ μηνιαίως και για 1 ολόκληρο χρόνο είναι το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού «Τα ψώνια όλης της χρονιάς», συνολικής αξίας 3.600 για κάθε έναν από τους είκοσι επτά μεγάλους νικητές:

Ανδρούλλα ΖαννέττουΝαταλή ΧριστοδούλουΜαρία ΒασιλείουΑλεξία ΠαναγήΠαναγιώτης ΔημητρίουΚυριάκος ΒασιλώττοςΑντρέας ΟικονομίδηςYuliya ZharikovaΔήμητρα
ΚωνσταντίνουΑναστασία ΛιγγρηΚατερίνα ΚωσταράΑλέξανδρος ΑλεξάνδρουΓεώργιος ΜενεγάκηςΣωτηρούλλα ΣάββαΑντρέας ΗρακλέουςΜαρίνα ΠαναγήΒαρβάρα ΑναστασίουΛάζαρος Χ’’γιάννης Νικόλας ΘεοχάρουςMαρία ΗλίαMary Anne PuckettΜάριος ΓεωργίουΓεώργιος ΕυριπίδουΑντωνια ΧρυσοστομουΜιχαήλ ΘεοδούλουΠαναγιώτα ΝαζίρηΑφροδίτη Ποσπορίδου

H Lidl Cyprus διοργάνωσε έναν άκρως επιτυχημένο διαγωνισμό με έπαθλο αυτό που ο Κύπριος καταναλωτής χρειάζεται περισσότερο σήμερα: ποιοτικά προϊόντα.

Όλοι οι νικητές παρευρέθησαν την Τετάρτη 2 Μαρτίου, στην Lidl Food Academy στην οδό Στασικράτους 34, στην Λευκωσία, ξεναγήθηκαν στους χώρους, γνώρισαν τους ανθρώπους της εταιρείας και παρέλαβαν τις δωροεπιταγές τους.

Από 1 έως 30 Ιανουαρίου και με την αγορά προϊόντων από τα Lidl αξίας 20 ευρώ και άνω, κάθε πελάτης παραλάμβανε από το ταμείο του καταστήματος ένα δελτίο συμμετοχής. Μέσω της σελίδας της Lidl Cyprus και εισάγοντας τον κωδικό του δελτίου του διαπίστωνε αν το δικό του δελτίο ήταν το τυχερό.

Keywords
Τυχαία Θέματα