ΑΕΚ: Αντίστροφη μέτρηση για όλα

Μεγάλη ανυπομονησία για τη φετινή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, αλλά και για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο πήχης για την ΑΕΚ ανέβηκε κατακόρυφα σε όλους τους τομείς. Το γεγονός αυτό έχει τα θετικά του, έχει όμως και τα αρνητικά του. Οι προσδοκίες των φίλων της ομάδας έχουν κι αυτές μεγαλώσει και άπαντες περιμένουν τίτλο. Αυτός ήταν και ο στόχος που τέθηκε και ειπώθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας Άντρο Καραπατάκη. «Φέτος θέλουμε

να κατακτήσουμε κάποιο τίτλο», δήλωσε στις αρχές του καλοκαιριού. Ο ισχυρός άντρας των «κιτρινοπρασίνων» γνωρίζει πολύ καλά ότι η ομάδα του μεγάλωσε, αλλά οι μεγάλες ομάδες πρέπει ν’ αρχίζουν να τοποθετούν και τίτλους στις τροπαιοθήκες τους.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο αγώνα στην «ΑΕΚ ΑRENA Γεώργιος Καραπατάκης» έχει αρχίσει. Σε τέσσερεις μέρες το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα και αυτό σημαίνει πολλά για την ομάδα της Λάρνακας. Σημαίνει ότι η διοίκηση της ομάδας δεν μένει στα λόγια. Κάνει πράξη όλες τις υποσχέσεις της και τα χρόνια που η ομάδα θα πανηγυρίσει και τίτλους είναι ακόμη πιο κοντά. Αυτό επιβεβαιώνεται και με τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν όλοι στην ομάδα. Οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών «κλειδιών» για τα επόμενα δύο χρόνια αποδεικνύουν ότι αυτή η διοίκηση έχει όραμα και πλάνο. Το νέο γήπεδο θα βοηθήσει πολύ την ομάδα να ανέβει ακόμη ένα επίπεδο και να κρατήσει τη φιλοσοφία των τελευταίων χρόνων.

Νοοτροπία και χαρακτήρας νικητή. Νοοτροπία ομάδας που κερδίζει και όταν δεν πιάνει την καλύτερή της απόδοση. Όλα αυτά είναι τα στοιχεία που κάνουν όλους να νιώθουν ασφάλεια και να έχουν εμπιστοσύνη στους διοικούντες, τους προπονητές και κυρίως στους παίκτες. Παίκτες, οι οι περισσότεροι από τους οποίους θα είναι για τουλάχιστον ακόμη δύο χρόνια στην ομάδα. Η ομοιογένεια και οι λίγες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ κρατάνε την ταυτότητα της ομάδας αναλλοίωτη. Μπορεί να αποκλείστηκε με τον χειρότερο τρόπο από τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά η ΑΕΚ έχει μάθει τον τρόπο να αντιδρά μετά από αποτυχίες. Αυτό είναι αναγκασμένη να το κάνει και τώρα. Είναι αναγκασμένη να αντιδράσει και να είναι ο εαυτός της στο πρώτο ιστορικό ραντεβού στο νέο της γήπεδο με αντίπαλο την Καρμιώτισσα. Η αντίστροφη μέτρηση για όλα έχει αρχίσει και οι «κιτρινοπράσινοι» είναι πανέτοιμοι να κάνουν δυνατή αρχή στο νέο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα