Αδιόρθωτος ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Αντρέας Θεμιστοκλέους

Ούτε το δις ούτε το τρεις ούτε το δεκατρείς εξαμαρτείν ουκ αντρός σοφού, φτάνει για τον Ανδρέα Θεμιστοκλέους.

Όπως φαίνεται χρειάζονται πολύ περισσότερα για τον Βουλευτή του ΔΗΣΥ ο οποίος συνελήφθη και πάλι να νομίζει ότι οδηγεί σε αγώνα ταχύτητας, αφού καταγγέλθηκε εκ για υπερβολική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης, η καταγγελία έγινε την 1η Φεβρουαρίου μία ώρα πριν την εξέταση από

το Ανώτατο Δικαστήριο αιτήματος του Γενικού Εισαγγελέα για άρση της βουλευτικής ασυλίας του Ανδρέα Θεμιστοκλέους , προκειμένου να ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη για έξι περιπτώσεις οδήγησης με υπερβολική ταχύτητα.

Ο Βουλευτής συνελήφθη στο ύψος της Κοφίνου, γύρω στις 11 το πρωί, της 1ης Φεβρουαρίου να τρέχει με ταχύτητα 139 χιλιομέτρων αντί 100 που είναι το μέγιστο, κατά τον νόμο, όριο ταχύτητας.

Οι ίδιες πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα αναφέρουν οτι ο αστυνομικός που τον κατήγγειλε του εξέδωσε εξώδικο ύψους 78 ευρώ, το οποίο ο κ.Θεμιστοκλέους πλήρωσε αμέσως, ενώ παράλληλα, του επιβλήθηκαν και δύο βαθμοί ποινής στην άδεια οδήγησης. Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα η απόφαση του Ανωτάτου στο αίτημα του γενικού εισαγγελέα για άρση της ασυλίας του βουλευτή αναμένεται ν' ανακοινωθεί μεθαύριο Τετάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα