Ιεροκηπιώτης: Απαιτείται η έγκαιρη θωράκιση παραλιών Πάφου

Θέμα έγκαιρης θωράκισης των παραλιών της Πάφου θέτει ο Πρόεδρος του Σωματείου Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.

Σε ανακοίνωση, ο κ. Ιεροκηπιώτης αναφέρει πως λαμβάνοντας υπόψη την αναμενόμενη πολύ μεγάλη αύξηση του αριθμού των τουριστών οι οποίοι θα επισκεφθούν την Πάφο, απαιτείται η έγκαιρη "θωράκιση" των παραλιών μας.

Σε μελέτη που έκανε το Τμήμα Δημοσιών Έργων, με επικεφαλής τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και 'Εργων Μάριο Δημητριάδη, προνοείται, σύμφωνα με την ανακοίνωση,

κατασκευή υποθαλάσσιων έργων, προβλήτων και κυματοθραυστών, με πρώτιστο στόχο τη βελτίωση της ακτής του βορειοδυτικού μετώπου Πάφου, συνολικού μήκους περίπου, 25 χιλιομέτρων.

Ο κ. Ιεροκηπιώτης σημειώνει ότι αυτά τα έργα θα πρέπει να ξεκινήσουν τάχιστα, για να προλάβουμε την καλοκαιρινή περίοδο.

Κύρια προσπάθεια, σημειώνει, είναι η άμεση βελτίωση της εικόνας των παραλιών, ώστε να γίνουν ακόμη πιο ασφαλείς, για να επιτευχθεί και φέτος το μεγάλο στοίχημα, που κερδήθηκε πέρσι, και είναι οι μηδέν πνιγμοί..

Πηγή: KYΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα