X.Aριστείδου:Aποσύρω υποψηφιότητα αν ο Αναστασιάδης... (vid)

«Στο ψηφοδέλτιο, στον αριθμό πέντε πίσω από τον Νίκο Αναστασιάδη, θα υπάρχει το έμβλημα με τις χειροπέδες και το λογότυπο που γράφει "χειροπέδες στους ψευτοπολιτικάντηδες". Δυστυχώς, τα γράμματα είναι πολύ μικρά και όποιος θέλει να το διαβάσει, όταν πάει να ψηφίσει, να πάρει μαζί του και ένα μεγεθυντικό φακό», δήλωσε ο Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χάρης Αριστείδου αναφερόμενος στην απόφαση του Γ. Εισαγγελέα να εγκρίνει το λογότυπό του, για το οποίο προέβαλαν ενστάσεις ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ. Μεταξύ άλλων, είπε πως είναι πρόθυμος

να αποσύρει την υποψηφιότητά του αν ο Αναστασιάδης τού υποσχεθεί να τον διορίσει επικεφαλής της ΥΚΑΝ για να πατάξει την παράνομη διακίνηση ναρκωτικών.

Κληθείς να σχολιάσει ποιον θα υποστηρίζει στον δεύτερο γύρο, αφού, βάσει των δημοσκοπήσεων, δεν φαίνεται να περνά στον δεύτερο γύρο, κ. Αριστείδου είπε «Όταν με φιλοξενήσατε στις δημαρχιακές εκλογές πριν ένα χρόνο, προκειμένου να εξοντώσετε την υποψηφιότητά μου σαν διαμορφωτής άποψης που είμαι, είπατε πως οι προτάσεις μου δεν συνάδουν με αυτές κάποιου που κατέρχεται στις δημαρχιακές και ότι θα θέλατε να με δείτε είτε στις βουλευτικές είτε στις Προεδρικές εκλογές. Και ενώ και ένα χρόνο είναι γνωστό ότι κατέρχομαι στις Προεδρικές εκλογές, δεν με καλέσατε για να καταθέσω και εγώ εγκαίρως τις προτάσεις μου στον λαό, ούτως ώστε να μπορέσω και εγώ να διεισδύσω μέσα σε αυτό το 45 τοις εκατό των πολιτών που αρνείται να προσέλθει στις κάλπες διότι τους θεωρεί όλους κλέφτες».

Ο κ. Αριστείδου αναφέρθηκε και στα δυο βιβλία του, το «Διατάξτε κύριε Χατζιμπερλουσκόνι» και το «Φάτε και Σκάστε», κάνοντας λόγο για «μέσα μαζικής εξαπάτησης» και «κόμματα συμμορίες» που προσπάθησαν να τον εξοντώσουν.

Για το Κυπριακό είπε πως, σε περίπτωση που εκλεγεί, θα ζητήσει ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για «τον δωσίλογο και ταγματασφαλίτη του Αττίλα Μουσταφά Ακιντζί και για όσους άλλους Τούρκους και Τ/κ συνεργάζονται με τον Τούρκο κατακτητή, τους οποίους θα κατηγορήσω για προδοσία και σφετερισμό εξουσίας».

Αν εκλεγώ, συνέχισε, θα προχωρήσω σε δημοψήφισμα, ρωτώντας τον λαό κατά πόσο δέχεται τη ΔΔΟ με λάθος ή σωστό περιεχόμενο. «Μια δεύτερη ερώτηση, είναι κατά πόσο αποδέχεται ο λαός τις επτά χιλιάδες που παίρνουν μηνιαίως οι βουλευτές, πολιτικοί και άλλοι».

Για το ζήτημα των ναρκωτικών, είπε πως μέσα σε μια βδομάδα θα εξοντώσει ή θα συλλάβει τους εμπόρους που δρουν στην Κύπρο «με τις πλάτες της διεφθαρμένης αστυνομίας και κάποιων διεφθαρμένων πολιτικών».

Συνεχίζοντας, ο κ. Αριστείδου είπε πως, αν ο Αναστασιάδης τον διορίσει διευθυντή της ΥΚΑΝ, είναι πρόθυμος να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Όσον αφορά το θέμα της οικονομίας, είπε πως αν εκλεγεί, θα κουρέψει μόνο τους ξενοδόχους που έχουν all inclusive.

Keywords
Τυχαία Θέματα