Wiseonline Christmas fair

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε από κοντά τον λαμπερό και πολύχρωμο κόσμο του Wiseonline.com.cy την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 σε ένα από τα πιο ωραία μπαράκια της πρωτεύουσας, το Λόλα Μπαρ (Γωνία Ήρας 10Α και Στασάνδρου 15) από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Ο όμορφος και ζεστός χώρος του Λόλα Μπαρ θα διαμορφωθεί κατάλληλα για να φιλοξενήσει την πολύχρωμη οικογένεια του Wiseonline και φυσικά τον υπέροχο κόσμο του «The Music Room»! Τα προϊόντα του www.wiseonline.com.cy έχουν ένα σαφή στόχο: Να εντυπωσιάσουν με την καινοτομία τους

σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητα και την ποιότητα. Το Wise Online διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων που έχουν έντονα οικολογικό χαρακτήρα, όπως είναι τα Koziol. Δημιουργούνται από καταξιωμένους σχεδιαστές και αρκετά από αυτά έχουν κερδίσει διεθνή βραβεία. Η παραγωγή τους γίνεται με γνώμονα το μέγιστο της εξοικονόμησης φυσικών πόρων και με υλικά θερμοπλαστικά φιλικά προς το περιβάλλον, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές υγειονομικές προδιαγραφές και 100% ανακυκλώσιμα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα προσφερθούν ζεστά ροφήματα, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα απίθανο δώρο αξίας 70 ευρώ.

Υποστηρικτές: Λόλα Μπαρ, K.E. Dust Control Ltd

WWW.WISEONLINE.COM.CY

Το κυπριακό site για τις πιο έξυπνες αγορές!

Keywords
Τυχαία Θέματα