Ο φιλόδοξος Λοϊζίδης και η πρόκληση του Χριστάκη (videos)

Για οποιονδήποτε προπονητή και ν’ αναλάμβανε το εθνικό μας συγκρότημα θα ήταν τιμή του πόσο μάλλον για τον Χριστάκη Χριστόφορου. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε ότι η ομοσπονδία είναι σαν στο σπίτι του, δείχνοντας έτσι την εκτίμηση που έχει προς την κυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου και στην επιλογή που έκαναν για να είναι ο εκλεκτός και ο «άρχοντας» στο πάγκο των διεθνών μας.

Ο κ. Χριστοφόρου εμφανίστηκε αισιόδοξος για το έργο που αναλαμβάνει, χωρίς όμως να προσπερνάει τις δυσκολίες που έχει η διοργάνωση με τον κ. Λοϊζίδη να τον συμπληρώνει ότι η διοργάνωση που έρχεται για τα

προκριματικά του Μουντιάλ, δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση.

Ο πρόεδρος Εθνικών ομάδων κ. Λοϊζίδης τόνισε εις διπλούν ότι η Εθνική ομάδα δεν κρίνεται επιτυχημένη, αλλά θα κριθεί επιτυχημένη από τις εμφανίσεις και το πάθος που θα έχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε κάθε αγώνα. «Στην πορεία και μακροπρόθεσμα, θα έρθει και η επιτυχία», το σχόλιο του κ. Λοϊζίδη.

«Είναι σαν το σπίτι μου, έχω ξαναέρθει δεν είναι κάτι το νέο, αυτό που άλλαξε είναι η πολύ καλή οργάνωση και ο προγραμματισμός που βελτιώθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο», ένα από τα πολλά σχόλια του Χριστάκη Χριστοφόρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα