Silver Alert:Χάθηκε Πρόεδρος χώρας -Άφαντος εδώ και ένα μήνα

Παράξενο κι όμως αληθινό. Ο Πρόεδρος του Μαλάουι, Πίτερ Μουταρίκα δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 20 Σεπτεμβρίου, όταν και μίλησε για τελευταία φορά στην ΓΣ του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Η σχετική φωτογραφία, εξάλλου είναι από την σχετική του ομιλία από το βήμα της ΓΣ. Σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο με τους προέδρους

που προέρχονται από αφρικανικές χώρες. Τα ταξίδια τους στο εξωτερικό πολλές φορές λαμβάνουν παράταση για διακοπές, με έξοδα φυσικά των φορολογούμενων πολιτών των χωρών τους.

Ο Μουταρίκα εικάζεται ότι μπορεί να βρίσκεται σε διακοπές στη Νέα Υόρκη και να άδραξε την ευκαιρία της ΓΣ προκειμένου να δει για.. λίγο τα παιδιά του που διαμένουν εκεί. Άλλα σενάρια αναφέρουν ότι μπορεί να ασθενεί και να νοσηλεύεται σε κάποιο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Η καχυποψία δεν είναι απολύτως αδικαιολόγητη, αν σκεφτεί κανείς τι συνέβη με τον προηγούμενο πρόεδρο, ο οποίος ήταν αδελφός του «αγνοούμενου» νυν προέδρου. Όταν το 2012 ο Μπίνγκου Μουταρίκα πέθανε από έμφραγμα, ο θάνατός του δημοσιοποιήθηκε μερικές ημέρες αργότερα.

Πηγή: in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα