Oμόνοια: Τώρα πρέπει να ιδρώσει

Η Ομόνοια δεν υποτίμησε την Διναμό Μπατούμι , διότι δεν βρέθηκε προ εκπλήξεως. Διότι η ομάδα της Γεωργίας ήταν κάτι το αναμενόμενο. Δεν ήταν καλύτερη και φυσικά δεν είχε κάτι εντυπωσιακό να επιδείξει.

Απλά οι ποδοσφαιριστές της έτρεχαν στο γήπεδο και είχαν ενθουσιασμό στις κινήσεις τους. Το παιχνίδι χάθηκε διότι απλά οι ''πράσινοι'' παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Έλειπε το καθαρό μυαλό , αφου είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει ουσιαστικά το προβάδισμα πρόκρισης. Το τριφύλλι δεν είχε την αναμενόμενη παρουσία και βεβαίως ο Κώστας Καίάφας τώρα θα είναι

πιο σοφότερος ενόψει του επαναληπτικού. H Oμόνοια έχασε ουσιαστικά τον αγώνα διότι δέχθηκε ένα πολύ εύκολο γκολ, μετά απο αδράνεια στην άμυνα , απο στημένη φάση και φυσικά γιατί δεν κατάφερε να πάρει την μπάλα στα πόδια της και να επιβάλει τον ρυθμό της σε όλη την διάρκεια του αγώνα . Για αυτό χάθηκε το παιχνίδι. Η Ομόνοια είναι ανώτερη όμως αυτό θα πρέπει να το δείξει και εντός αγωνιστικού χώρου.

Η πίεση είναι προς αυτήν , όμως θα είναι ''έγκλημα'' να μείνει εκτός απο την επόμενη φάση απο αυτή την ομάδα. Έχει πάρα πολλά να κάνει στον επαναληπτικό. Πρέπει να αλλάξει άρδην το αγωνιστικό της πρόσωπο, μέσα σε ένα Γ.Σ.Π που αναμένεται να είναι ηφαίστειο και να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση.

Διότι στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και τα παραδείγματα είναι πολλά , θα πρέπει τώρα να ιδρώσει και να πάρει με πάθος και αποφασιστικότητα αυτό που θέλει που δεν είναι τίποτα άλλο απο την νίκη-Πρόκριση

Keywords
Τυχαία Θέματα